ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ολι Ρεν: «Η Ελλάδα τα έκανε όλα, δώστε της τη δόση»

Με αιφνιδιαστική του παρέμβαση, στην αίθουσα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, ο αρμόδιος επίτροπος Όλι Ρεν, μιλώντας για λογαριασμό της Κομισιόν, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην προχωρήσει το Eurogroup της Δευτέρας στην εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα.
Η Ελλάδα έκανε ό,τι έπρεπε, τώρα είναι η ώρα των Ευρωπαίων να κάνουν αυτό που τους αναλογεί, είπε χαρακτηριστικά ο Όλι Ρεν.
Από την πλευρά του ο Γάλλος υπουργός
Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί δήλωσε την Πέμπτη ενώπιον της γαλλικής Γερουσίας πως στο Eurogroup «δεν τα καταφέραμε εντελώς να βρούμε μια λύση για την Ελλάδα, αλλά θα το κάνουμε τη Δευτέρα».
«Είναι θεμελιώδες η χώρα αυτή, η οποία έκανε τόσες προσπάθειες, να βρει στο πλευρό των ευρωπαίων εταίρων της την αλληλεγγύη μέσα σε πλαίσιο σεβασμού των δημοσιονομικών των κρατών μας» πρόσθεσε ο Μοσκοβισί σχετικά με την Ελλάδα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις