ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Η προσπάθεια συνεχίζεται...


Γιάννης Δαραβίγκας
Οι Έλληνες πολίτες δεν θέλησαν να έχει ο ΛΑ.Ο.Σ. την δική του φωνή, την δική τους φωνή, στη νέα σύνθεση του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Η απόφασή τους έχει πολλές ίσως αιτίες που αποτελούν αντικείμενο προβληματισμού στο κόμμα.
Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Καρατζαφέρης αλλά και όλοι εμείς, τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ., θα προσπαθήσουμε στο μικρό χρονικό διάστημα μέχρι τις διαφαινόμενες προσεχείς εκλογές, να διορθώσουμε τα όποια λάθη μας, να εξηγήσουμε καλύτερα και με
σαφήνεια τις απόψεις μας στους πολίτες, να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη τους προς το κόμμα, ώστε να αρθούν οι επιφυλάξεις που τους οδήγησαν στην απόφαση να μην υπερψηφίσουν τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.
Τις επόμενες ημέρες θα ζήσουμε την κομματική διαπάλη σε όλο το απεχθές μεγαλείο της, θα κατανοήσουμε τις προσωπικές φιλοδοξίες για τη νομή της εξουσίας, θα βιώσουμε ακρότητες, και θα παρακολουθήσουμε τους διαγκωνισμούς των για μια ακόμα φορά επιδόξων, αλλά φεύ εξ ορισμού αποτυχημένων ως εκ του αποτελέσματος, σωτήρων της Ελλάδος.

Σε ότι με αφορά, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ψηφοφόρους της Α΄ Αθηνών, οι οποίοι με την επιλογή τους  με  οδήγησαν στις πρώτες θέσεις, σε σταυρούς προτιμήσεως,  μεταξύ των αξίων συνυποψηφίων μου, στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ.
Θέλω επίσης να διαβεβαιώσω όλους τους πολίτες ότι η προσπάθειά μου, για μια κοινωνία δίκαιη, για μια νεολαία χωρίς ναρκωτικά και για την καταπολέμηση της διαφθοράς,  συνεχίζεται.
Γιάννης Δαραβίγκας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις