ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Εμείς τα λέγαμε από τον Ιούλιο του 2011

Τον Ιούλιο του 2011, γράφαμε ΕΔΩ, για τον ευνοούμενο της οικογενείας Παπανδρέου, τον επιχειρηματία Πιέτρη, που εκτός από τις άλλες δραστηριότητές του, είχε και την εκμετάλλευση του κυλικείου της Βουλής.
Διαβάσαμε λοιπόν σήμερα ότι συνελήφθη στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ο 49χρονος Γιώργος Πιέτρης, επιχειρηματίας – νόμιμος εκπρόσωπος αλυσίδας καταστημάτων (αρτοποιείων – ζαχαροπλαστείων), για οφειλές προς το Δημόσιο.
Ειδικότερα, σε βάρος του 49χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 316.472,15 ευρώ. Ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου ο κ. Γ. Πιέτρης, έξω από το Νοσοκομείο Κορίνθου αλλά και αλυσίδας με είδη αρτοποιίας, για τον οποίο οι φήμες για μεγάλα χρέη προς το δημόσιο έδιναν και έπαιρναν το τελευταίο διάστημα, είχε αναλάβει πολλούς δημόσιους διαγωνισμούς και ήταν
γνωστός εργολάβος που συνεργαζόταν με το δημόσιο την εποχή της παντοδυναμίας Παπανδρέου. Μάλιστα λέγεται ότι συνεργαζόταν με την Μαργαρίτα Παπανδρέου στα κέτερινγκ της γνωστής επιχείρησης της "βίλας Μαργαρίτα", στην Αλμυρή Κορινθίας.
Εκτενές ρεπορτάζ στο αποψινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 στο Extra3 μετά τις 11.30.
Α.Α.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις