ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Και ο Χρυσοχοΐδης ΔΕΝ θέλει τον μετανάστη του....

Πήγε λοιπόν στην Κοζάνη ο κ. Χρυσοχοΐδης, εκεί που θέλει να δημιουργήσει κέντρο «φιλοξενίας» των πάσης φύσεως μεταναστών και αφού είπε τα γνωστά προεκλογικά κουραφέξαλα, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τους μετανάστες : «Δεχόμαστε κάθε χρόνο περίπου 130.000 παράνομους οικονομικούς μετανάστες, οι οποίοι παραμένουν αποκλεισμένοι, γεωγραφικά και φυσικά στη χώρα μας, και η επιστροφή στις πατρίδες τους αποτελεί για μας μονόδρομο. Είμαστε λοιπόν
αποφασισμένοι γι’ αυτό».
Κύριε Χρυσοχοΐδη μας, όταν αναλάβατε για πρώτη φορά υπουργός-προστάτης, το 2009, θυμάμαι πολύ καλά τι λέγατε για τους μετανάστες. Ότι δηλαδή πρέπει να τους δεχόμαστε με ανοιχτές αγκάλες. Ο υφυπουργός σας, ο αλήστου μνήμης Βούγιας, μας παρότρυνε να «συνηθίσουμε τις μυρωδιές τους» και η σύμβουλος σας, η Αλ Σαλέχ μας απειλούσε, λέγοντας ότι όλοι οι μετανάστες θα γίνουν Έλληνες.
Θυμάμαι μάλιστα ότι, μέχρι και προσωπική ιστοσελίδα είχατε δημιουργήσει για να καλοπιάνετε τους αγαπημένους σας μετανάστες. (http://chrisochoidis-metanastes.blogspot.com/)
Θυμάμαι μάλιστα ότι στις 21 Δεκεμβρίου 2009, είχαμε γράψει «ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΤΟΥ»
Σήμερα προσπάθησα να μπω στην ιστοσελίδα http://chrisochoidis-metanastes.blogspot.com/, αλλά την έχετε μετατρέψει σε κλειστό κλάμπ, αφού εγώ ο κοινός θνητός διαβάζω το ακόλουθο μήνυμα : This blog is open to invited readers only. It doesn't look like you have been invited to read this blog. If you think this is a mistake, you might want to contact the blog author and request an invitation.

Κύριε Χρυσοχοΐδη μας, το μνημόνιο δεν το διαβάσατε, αλλά το ψηφίσατε.
Όμως για το θέμα των μεταναστών είσαστε καλά διαβασμένος. γιατί θέλετε τώρα να τους διώξετε;;
Τι άλλαξε στο μυαλό σας μέσα σε δύο χρόνια;;; Τι σας συνέβη;;;
Μήπως ο καιροσκοπισμός, η ασυνέπεια και η ανευθυνότητα, σας έχουν γίνει βιώματα;;
Χάρης Δ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις