ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Από το 120% του κακού Καραμανλή, στο 160% με ΔΝΤ! Που είστε τώρα ζώα;

Που είναι τώρα αυτοί οι Μ@Λ@ΚΕΣ που θα έσωζαν την Ελλάδα με το να την βάλουν στο ΔΝΤ;;;;; κυρία Eurostat γιατί δεν μας λες και σε πόσα ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ανέρχεται σήμερα το Ελληνικό χρέος ;;
Στο 159,1% του ΑΕΠ ανήλθε το ελληνικό κρατικό χρέος στο γ΄ τρίμηνο του 2011
Το υψηλότερο ποσοστό δημόσιου χρέους στην ευρωζώνη και συγκεκριμένα 159,1% εμφανίζει η Ελλάδα στο τέλος του τρίτου τριμήνου του 2011
σε ότι αφορά στη σχέση χρέους προς ΑΕΠ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat ακολουθεί η Ιταλία με 119,6% και τρίτη η Πορτογαλία με ποσοστό 110,1%.
‘Επεται η Ιρλανδία με ποσοστό 104,9% ενώ στον αντίποδα βρίσκεται η Εσθονία με 6,1% και το Λουξεμβούργο με 18,5%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat .
Το δημόσιο χρέος των κρατών μελών της Ευρωζώνης κατέγραψε ελαφρά μείωση κατά το τρίτο τρίμηνο του 2011, έναντι του προηγουμένου τριμήνου, στο επίπεδο του 87,4% του ΑΕΠ, έναντι 87,7%.
Έναντι του τρίτου τριμήνου του 2010, η σχέση χρέους προς ΑΕΠ της ευρωζώνης αυξήθηκε από 83,2% σε 87,4%.
Σε απόλυτους αριθμούς, ωστόσο, και όχι ως ποσοστό του ΑΕΠ, σημείωσε ελαφρά αύξηση, διαμορφούμενο σε 8,19 τρισ .ευρώ, σύμφωνα με την Eurostat, η οποία έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα τα σχετικά στοιχεία.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο νέος αυτός δείκτης συμπληρώνει τα ετήσια στοιχεία για τα οποία παρέχεται πληροφόρηση δύο φορές ετησίως, καθώς και επί των ειδοποιήσεων σχετικά με τις διαδικασίες υπερβολικού ελλείμματος και παρέχεται έτσι μια καλύτερη δυνατότητα παρακολούθησης της βραχυπρόθεσμης τάσης του δημοσίου χρέους.
http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4692145
olympia.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις