ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

H μεγάλη του κράτους σφραγίς......

Το αλιεύσαμε και σας το προσφέρουμε. Προμήθεια ξύλινων σφραγίδων για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.
Αν δεν πρόκειται για έμμεση προμήθεια καυσοξύλων ... το δοβλέτι ζει και βασιλεύει!
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
1. Εγκρίνουμε την προμήθεια με απευθείας ανάθεση, επτά (7) ξύλινων σφραγίδων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Αστικής και Δημοτικής Κατάστασης του Υπουργείου Εσωτερικών στην εταιρεία «ΑdBEST- ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΧΙΛΛ. ΘΕΙΑΚΟΥ», αντί του ποσού των δώδεκα ευρώ (12,00€), πλέον ΦΠΑ 23% ανά τεμάχιο, ήτοι εκατό τριών ευρώ και τριάντα δύο λεπτών (103,32€), συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%.
κλπ,κλπ,κλπ.
οπωπητήρ

2 Σχόλια:

AdBEST είπε...

To σχόλιο σας 'Αν δεν πρόκειται για έμμεση προμήθεια καυσοξύλων" πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε σε τι χρησιμεύει..
AdBEST

Φιλοτιμία είπε...

Η χρησιμότητα του σχολίου είναι ανάλογη της χρησιμότητας ξύλινων σφραγίδων για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Εαν λόγω κεκτημένης ταχύτητος απεκαλύφθη, ως μη όφειλε, το όνομα της κατασκευάστριας εταιρείας κι αν αυτό έγινε αιτία οποιασδήποτε παρεξήγησης ή δυσφορίας ζητούμε συγγνώμη.

Οπωπητήρ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις