ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ο μαραθωνοδρόμος

Πάει πέρασε και αυτό. Διεξήχθη ο μαραθώνιος και η απουσία του Παπανδρέου πέρασε απαρατήρητη. Πριν ένα χρόνο, θυμάμαι τις εκτενείς αναφορές και τα εγκωμιαστικά σχόλια του τύπου και των καναλιών για την συμμετοχή, τότε, του Παπανδρέου. Όλοι είχαν κάτι να πουν για να τον προβάλλουν. Η ειδική φόρμα που φορούσε, το ειδικό ρολόϊ που είχε στο χέρι του, τα ειδικά γυαλιά, τα ειδικά παπούτσια, την ειδική σωματοφυλακή που τον συνόδευε, μέχρι και τις ασκήσεις που έκανε για ζέσταμα, πριν ξεκινήσει το τρέξιμο. Όλοι μιλούσαν για τον «μαχητή» της πολιτικής που έδινε ακόμα και την μάχη του μαραθωνίου.
Φέτος, ο «μαχητής» έμεινε σπίτι του για να πάρει δυνάμεις για έναν άλλο μαραθώνιο, πολύ πιο σκληρό μα και δύσκολο. Τον μαραθώνιο της πολιτικής του επιβίωσης που, που έχει αφετηρία αλλά και τερματισμό στην οδό Ιπποκράτους.
Παύλος Καμ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις