ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Διάγγελμα προσωπικής αποτυχίας, και πολιτικής απελπισίας

Ο κατάπτυστος λόγος του ανθρώπου που έβλαψε συνειδητά και ανεπανόρθωτα την Ελλάδα, αρθρώθηκε για τελευταία φορά, με την προσφιλή σε αυτόν μορφή διαγγέλματος.
Μίλησε πάλι για δισεκατομμύρια, για συναίνεση, για λάθη του παρελθόντος, για δισκέττες από την Ελβετία με φοροφυγάδες, για δάνειες δυνάμεις, και για τις λοιπές τετριμμένες παπανδρεϊκές ηλιθιότητες. Μόνο στην μεσογειακή δίαιτα δεν αναφέρθηκε.
Ο πάλαι ποτέ κραταιός πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς, και πρωθυπουργός της
Ελλάδος, μας αποχαιρέτησε με ένα διάγγελμα προσωπικής αποτυχίας, και πολιτικής απελπισίας.
Ο νέος «υπηρεσιακός» πρωθυπουργός θα είναι ο κ. Πετσάλνικος, άνθρωπος χωρίς γνώσεις και εμπειρία διαπραγματεύσεων, χωρίς επαφή με διεθνή και οικονομικά fora, χωρίς την αποδοχή της κοινοβουλευτικής ομάδος του ΠΑΣΟΚ, αλλά με ένα μεγάλο και μοναδικό ίσως προσόν, αυτό της απολύτου εμπιστοσύνης του Παπανδρέου. Ο ευτελισμός της δημοκρατίας, της αξιοπρεπείας και της πολιτικής ηθικής συνεχίζεται. Ευτυχώς ο χρόνος που μας χωρίζει από τις εκλογές είναι μικρός.
Α.Α.

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή......ανεύθυνοι....εκλογές άμεσα να απαντήσει ο ελληνικός λαός και να μην επιτρέψει τη λεηλασία της πατρίδας μας.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις