ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Το παπανδρεϊκό καθεστώς αποσυντίθεται

Τα χθεσινά γεγονότα στις Κάννες, ΕΔΩ, που καθόρισαν τις εξελίξεις στην Ελλάδα, ενώ παραλλήλως στο πρόσωπο του κομματικού τυχοδιώκτη Παπανδρέου εξευτέλισαν δέκα εκατομμύρια Έλληνες, είναι η πλέον τρανή απόδειξη του τι πρόκειται να συμβεί στην χώρα μας τα επόμενα χρόνια.
Παρά την … εναέρια διαφοροποίηση Βενιζέλου ως προς την διεξαγωγή του παπανδρεϊκής εμπνεύσεως δημοψηφίσματος, που έχει αναχθεί ως μη όφειλε σε μείζον πολιτικό θέμα, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη.
-- Οι δανειστές μας, έχοντας αντιληφθεί προ πολλού τον ρόλο του Παπανδρέου στην ευρωπαϊκή ένωση, δεν του παραχώρησαν έστω και κάποια υπόγεια αίθουσα του Palais des festivals, του κτιρίου στο οποίο διεξάγεται η σύνοδος της G 20, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μιλήσει στους δημοσιογράφους και να κάνει δηλώσεις στην αυλή του κτιρίου. Δηλαδή εκτός των τειχών, εκεί που είναι η φυσική θέση του δούρειου ίππου.
-- Είναι σαφές ότι ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, αποφάσισαν πριν δύο ημέρες, την διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
-- Σήμερα, οι ίδιοι άνθρωποι εμφανίζονται στα κανάλια να κλαίνε πάνω από το σπασμένο βάζο.

-- Οι άνθρωποι αυτοί έχουν εγκληματήσει εις βάρους της Ελλάδος

-- Οι άνθρωποι αυτοί είναι παντελώς όχι μόνον αναξιόπιστοι, αλλά και αναξιόπουστοι.

-- Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι ικανοί να φέρουν εις πέρας το παραμικρό έργο.

-- Οι άνθρωποι αυτοί ικετεύουν τον κ. Σαμαρά να σώσει την Ελλάδα, το ΠΑΣΟΚ και τα πολιτικά κουφάρια τους.

-- Η μόνη κατά την άποψή μου, ενδεδειγμένη λύση είναι η διεξαγωγή εκλογών στην προβλεπομένη από το Σύνταγμα βραχύτερη προθεσμία, από «υπηρεσιακή» κυβέρνηση στην οποία ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.
Α.Α.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις