ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ο αντιστράτηγος κ. Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος

Σε αιφνιδιαστικές αλλαγές στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και του Πυροσβεστικού Σώματος οδήγησε η παραίτηση, για προσωπικούς λόγους, του γενικού γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Γρηγόρη Τασούλα, και η τοποθέτηση του μέχρι προχθές αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., κ. Ελευθερίου Οικονόμου στην θέση αυτή.  Είχε προηγηθεί συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, το οποίο αποστράτευσε τον κ. Ελ. Οικονόμου, καθώς και τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Στυλιανό Στεφανίδη.
Νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. επελέγη ο επιτελάρχης, αντιστράτηγος κ.Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, έμπειρος και καταρτισμένος αξιωματικός και με οργανωτικές ικανότητες και της Πυροσβεστικής ο υπαρχηγός του Σώματος, αντιστράτηγος
κ. Παναγιώτης Μπονάτσος.
------
Ο νέος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, γεννήθηκε το 1956 στο χωριό Καταφύγιο Ναυπακτίας και κατετάγη στην πρώην Αστυνομία Πόλεως το 1975. Αποφοίτησε πρώτος από τη Σχολή Αξιωματικών το 1982, ενώ είναι πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Δημοσίας Διοικήσεως του Παντείου Πανεπιστημίου και της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων. Επίσης, φοίτησε στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας κατά το εκπαιδευτικό έτος 2000-2001.
Υπηρέτησε ως αξιωματικός στην αμέσου δράσεως Αττικής και στη Διεύθυνση Οργανώσεως - Νομοθεσίας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., της οποίας διετέλεσε διευθυντής από το έτος 2006 έως το 2009 με τον βαθμό του ταξιάρχου και υποστρατήγου. Τον Μάρτιο του 2009 ως υποστράτηγος τοποθετήθηκε προϊστάμενος του Κλάδου Οργανώσεως και Ανθρωπίνου Δυναμικού του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και τον Μάρτιο του 2009 προήχθη στον βαθμό του αντιστρατήγου και τοποθετήθηκε στη θέση του προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της αστυνομίας.
Α.Α.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις