ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΜΠΡΑΒΟ στον υπουργό επικρατείας κ. Μόσιαλο.

Όταν η κυβέρνηση πράττει σωστά, τα ψήγματα έστω, αντιπολιτευτικής διαθέσεως, συνιστούν μικροψυχία. Δεν μπορούμε λοιπόν παρά να επικροτήσουμε την απόφαση του κ. Μόσιαλου, να καταργήσει τον οργανισμό Εθνικού Οπτικοακουστικού Αρχείου. Τι συμβαίνει ακριβώς με τον οργανισμό αυτό, το είπε σε συνέντευξή του, στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός επικρατείας. «Στην ευθύνη μου περνάει το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο. Πήγα να δω τι γίνεται. Είναι ένα μοντέρνο κτίριο στο προαύλιο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας, όπου είναι και το γραφείο μου, που θεωρούσαν όλοι, λογικό ήταν, ότι επειδή ήταν στο προαύλιο το δικό μας, ήταν και αυτό κτίριο του Δημοσίου. Εγώ ρώτησα και έμαθα ότι πληρώνουμε μαζί με την φύλαξη πάνω από 600.000 ευρώ γι’ αυτό το κτίριο, είναι τεράστιο κτίριο όπου στεγάζονται 11 υπάλληλοι.
Μόνο 11 υπάλληλοι…. Έχουν και τρεις νομικούς συμβούλους, οι οποίοι δεν είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, που κοστίζουν 14.000 ευρώ το μήνα στο ελληνικό δημόσιο. Αυτός ο οργανισμός καταργείται την επόμενη εβδομάδα.» Αμήν και πότε κ. Μόσιαλέ μου, αμήν και πότε.
Παύλος Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις