ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Άμα είναι ο άνθρωπος μαγκούφης…

Διάβασα στον τύπο ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. κ. Χρήστος Μαγκούφης, δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες στο ετήσιο πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου της Αγναντιάς,  του Δήμου Καλαμπάκας.
Ο ταλαίπωρος βουλευτής, θυμάμαι ότι την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στην εκπομπή ΖΟΥΓΚΛΑ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, μεταξύ πολλών φαιδρολογημάτων, όπως : «ο Γιώργος Παπανδρέου καταλαβαίνει το λαό…», «είναι γενναίος πολιτικός..», «είναι μεγάλος πολιτικός…», «έχει ένσημα από την εργασία του…», δήλωσε ερωτευμένος.
Είπε τότε ο καημένος : «είμαι ερωτευμένος με την προσφορά για την πατρίδα και τον λαό». Τελικώς αποδεικνύεται ότι ο κ. Χρήστος Μαγκούφης είναι σταθερός στον έρωτα, αφού απευθυνόμενος προχθές στους πολίτες που τον αποδοκίμασαν είπε : «Παρά τις όποιες διαμαρτυρίες σας, εγώ σας αγαπώ». Ο ερωτύλος βουλευτής κ. Μαγκούφης, ας κοιτάξει να αγαπάει πρώτα την γυναίκα του και τα παιδιά του, και ας μην «παρενοχλεί» σεξουαλικά τον λαό. Η ζωή μας έχει διδάξει ότι οι έρωτες στα λόγια, αν δεν συνοδεύονται από πράξεις, είναι βέβαιο ότι δεν έχουν ευτυχή κατάληξη. Είναι λόγια εκ του πονηρού και όποιος τα λέει μένει μιά ζωή μόνος κι’ έρημος… μιά ζωή ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ…….
Χρήστος

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις