ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πρίν λίγες ημέρες οι  δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας,  έκριναν  το μνημόνιο ως συνταγματικό, σε αντίθεση με τους συναδέλφους τους σε άλλα κράτη, όπου η δικαιοσύνη γράφεται με δέλτα κεφαλαίο, οι οποίοι χωρίς εξαίρεση και σε όλα τα κράτη, έκριναν αντίστοιχες περιπτώσεις ως αντισυνταγματικές.  Τώρα φαίνεται πως και ο Αρειος Πάγος έχει την δική του παράγκα.
Μεταξύ των κατηγορουμένων για την παράγκα του ποδοσφαίρου είναι και ο κ. Αθανάσιος Κανελλόπουλος, δικηγόρος, πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ, και αδελφός τριών ανώτερων και ανώτατων δικαστών.
Θαυμάστε τώρα μια στιχομυθία μεταξύ του κ. Μπέου και του αδεφού του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Κανελλόπουλου :
Αχιλλέας Μπέος : «Να σου πω κάτι, κανόνισε να ρίξεις κανένα τηλέφωνο σε αστυνομίες και εισαγγελείς».
Θανάσης Κανελλόπουλος : «Εντάξει, έχω μιλήσει και θα ξαναμιλήσουμε».
Αξίζει να υπενθυμίσω ότι ο κ. Κανελλόπουλος ήταν ο αρμόδιος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου για τα αθλητικά θέματα , και ερευνούσε τα.... στημένα παιχνίδια !!! Κατακαβαίνετε τώρα τι μπόχα αναδύεται εκεί στην δικαιοσύνη.
Ευτυχώς όμως δύο γυναίκες και κυρίες, έχει σημασία αυτό, πήραν την υπόθεση στα χέρια τους και φθάσαμε στις πρόσφατες αποκαλύψεις.
Ενα επιπλέον στοιχείο που δίνει μία ακόμη ενδιαφέρουσα διάσταση στην παράγκα, γιατί όχι και τρώγλη, της δικαιοσύνης, είναι η δήλωση του κ. Κούγια, προέδρου της Παναχαϊκής : «Επιτέλους να σταματήσω να τρώω πρόστιμα για δυσφήμηση του ποδοσφαίρου. Τόσα χρόνια που τα έλεγα και ήμουν ο "γραφικός, ο τρελός, ο Δον Κιχώτης" έχω πληρώσει 500.000 ευρώ. Το τελευταίο μου το έριξαν πριν από λίγες ημέρες φίλοι των αδελφών Κανελλόπουλου γιατί είπα ότι ο Μπέος και ο Τσακογιάννης στήνουν παιχνίδια».
Αυτοί οι Κανελλόπουλοι, με σημειώματα και τηλεφωνήματα "έκλειναν" διάφορες  ποδοσφαιρικές υποθέσεις σε όλη την Ελλάδα. Μήπως όμως έκλειναν επίσης διάφορες ποινικές και αστικές υποθέσεις; μήπως  καθόριζαν συνθέσεις δικαστηρίων; μήπως υπαγόρευαν αποφάσεις; μήπως αυτοί και οι όμοιοί τους είναι το όνειδος της δικαιοσύνης;  Μόλις ξεμπερδέψουμε από το μεσοπρόθεσμο και όλο αυτό το τσίρκο, έρχεται η σειρά τους...
Παύλος Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις