ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Είχαμε υπογραμμίσει ότι αναμεταδίδονται “αμάσητες” από τα ΜΜΕ, και ιδιαίτερα από την τηλεόραση, οι διαρροές της Αστυνομίας γύρω από τις συλλήψεις για την τρομοκρατία (http://www.antinews.gr/?p=79993). Τώρα, έρχεται η μητέρα της 27χρονης Γερμανίδας που συνελήφθη για σχέσεις (και όχι -προς το παρόν- για τρομοκρατική δράση) με άλλους συλληφθέντες, να καταγγείλει η ίδια τα ΜΜΕ. Ως γνωστόν, όπως αποδείχθηκε, η 27χρονη ουδεμία σχέση έχει με τη γερμανίδα παλιά τρομοκράτισσα της RAF (Φράξια Κόκκινος Στρατός). Το επισήμαναν και οι γερμανικές αρχές.
Η ΕΛΑΣ δεν έβγαλε καμία επίσημη ανακοίνωση, για τέτοιου είδους σχέση. Αξιωματικοί της ωστόσο, διέρρευσαν ότι η μητέρα της και ο πατέρας της ήταν παλιοί τρομοκράτες. Ας προσέχουν λίγο κάποιοι. Πόσο μάλλον, αφού η γκάφα των διαρροών τους, κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα την οποιαδήποτε “επιτυχία” της ΕΛΑΣ. Εκτός αυτού, είναι απαράδεκτο ένας οργανωμένος κατασταλτικός μηχανισμός, όπως η Αστυνομία, να μην διασταυρώνει τις πληροφορίες της και επειδή υπήρχε συνωνυμία (και στο όνομα της μητέρας) να βγούν βιαστικά συμπεράσματα και πολύ περισσότερο να αρχίσουν τις διαρροές. Τελικώς, διαπιστώθηκε ότι η ημερομηνία γέννησης της μητέρας της 27χρονης, είναι διαφορετική από αυτή της πρώην τρομοκράτισσας της RAF.
Εμείς να υπενθυμίσουμε ότι αντίστοιχη γκάφα με συνωνυμία είχε σημειωθεί και το Νοέμβριο του 2001, όταν προσήχθη και κρατήθηκε επί ημέρες πρόσωπο που θεωρήθηκε ότι ήταν ο Γιωτόπουλος. Τελικώς, απεδείχθη φιάσκο. Το πρόσωπο αυτό ήταν στον αντιδικτατορικό αγώνα στην Ευρώπη και είχε το ίδιο επώνυμο με αυτό της μητέρας του Γιωτόπουλου.
Η κ. Μπάρμπαρα Μάγιερ, μητέρα της 27χρονης Φαίης-Μαρί Μάγιερ που κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, έδωσε μέσω της δικηγόρου της επιστολή με την οποία διαψεύδει ότι είναι η Μπ. Μάγιερ που κατηγορείται για συμμετοχή στη RAF, ενώ προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη για όσους διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις.
Νωρίτερα είχε διαψευσθεί και από την Γερμανική αστυνομία ότι η 27χρονη Φ-Μ. Μάγιερ που συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας για την τελευταία υπόθεση τρομοκρατίας είναι κόρη της Μπάρμπαρα Μάγιερ, που είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην Γερμανική RAF. Όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας, σε προφορική επικοινωνία που είχαν με τις γερμανικές αρχές αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ενημερώθηκαν ότι η μητέρα της 27χρονης δεν έχει καμία σχέση με την Μπάρμπαρα η οποία είχε κατηγορηθεί την δεκαετία του ‘90.
Συγκεκριμένα, η τότε κατηγορούμενη Μπάρμπαρα Μάγιερ έχει γεννηθεί το 1956 ενώ η μητέρα της 27χρονης, το 1958 και έχουν διαφορετικό πατρώνυμο. Η μητέρα της 27χρονης ζει στην Ελλάδα μαζί με τους άλλους δύο γιούς της ενώ ο πατέρας της είναι μουσικοθεραπευτής στις φυλακές του Βερολίνου και μένει μόνιμα στη Γερμανία.
antinews.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις