ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης και η Microsoft ενώνουν τις δυνάμεις τους για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας

Η Microsoft  και η αστυνομία της Νέας Υόρκης συνεργάζονται για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας. Το «Domain Awareness System» (DAS), επιτρέπει στις αρχές ασφαλείας να έχουν ταχεία και αξιόπιστη πρόσβαση στην κατάλληλη πληροφορία, ώστε να εμποδίζουν εγκαίρως την διάπραξη εγκλημάτων.
Με το «Domain Awareness System» είναι εφικτή σε πραγματικό χρόνο, η παρακολούθηση από κάμερες ανθρώπων και οχημάτων, η ανίχνευση
ακτινοβολιών, η καταγραφή και ανάλυση δεδομένων και πολλές άλλες χρήσιμες παράμετροι για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.
Η πιλοτική εφαρμογή του «Domain Awareness System» γίνεται στο Μανχάταν με 3000 κάμερες και αισθητήρες, που σιγά σιγά θα αυξηθούν ώστε να καλυφθεί όλη η Νέα Υόρκη.

Στην Ευρώπη,  ανάλογο σύστημα πρόκειται να λειτουργήσει το 2014. Πρόκειται για το σχέδιο INDECT, χάρη στο οποίο θα εποπτεύονται ολόκληρες περιοχές που κρίνονται ως επικίνδυνες από τις αρχές ασφαλείας.
F.I.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις