ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ . . .

Ο κύριος Στέλιος Παπαθεμελής ευαισθητοποιήθηκε και πάλι για τα πολιτικά πράγματα της χώρας μας. Εξέδωσε ανακοίνωση, διαμαρτυρόμενος για την επιχορήγηση των πολιτικών κομμάτων και την ανακοίνωσή του αυτή διαβάσαμε στο blog ΤΑΧΑΛΙΑ της Θεσσαλονίκης.
Ο κύριος Παπαθεμελής έχει περάσει από τέσσερα κόμματα και έφθασε στο σημείο να μην τον θέλει πλέον, κανένα. Έτσι δημιούργησε το δικό του κόμμα! Τώρα, σε ηλικία 74 ετών και δημοτικός σύμβουλος, θυμήθηκε να επαναστατήσει εναντίον του κομματικού συστήματος, το οποίο υπηρέτησε κατά την διάρκεια της 40χρονης πολιτικής του καριέρας. Γιατί έτσι τον συμφέρει τώρα. Το παίζει έντιμος πολιτικός άνδρας, και αντιτίθεται στην κρατική χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων επειδή το δικό του κόμμα δεν συγκεντρώνει τα απαραίτητα ποσοστά, ώστε να επιδοτείται. Τα ίδια λέει και η άλλη έντιμη πολιτικός, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Ακριβώς για τους ίδιους λόγους.
Συνταξιούχος δικηγόρος, συνταξιούχος βουλευτής, μήπως θα έπρεπε να συνταξιοδοτηθεί και από τις φιλόδοξες πολιτικές του φαντασιώσεις; Το πρόβλημα του κυρίου Παπαθεμελή είναι ότι δεν έχει καταλάβει ότι μας έχει κουράσει και ήρθε η ώρα να μας πει το πολιτικό του αντίο.
Γιώργος Θεολογίδης
Τριανδρία, Θεσσαλονίκης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις