ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020

Μπας και είμαι συνωμοσιολόγος και δεν το ξέρω;;

Μας είπαν ότι ο Πρόεδρος Τράμπ, αρρώστησε από τον κορωνοϊό. Το επιβεβαίωσε και ο ίδιος. Πήγε στο νοσοκομείο. Είχε ήπια συμπτώματα. Του χορήγησαν ένα «πειραματικό φάρμακο». Μας λένε τώρα ότι θα φύγει από το νοσοκομείο επειδή αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Απορίες

Αν είχε ήπια συμπτώματα γιατί του χορήγησαν πειραματικό φάρμακο; Ως γνωστόν πειραματικά φάρμακα, γενικώς, χορηγούνται

σε βαρέως πάσχοντες ως ύστατη ελπίδα για την καταπολέμηση της ασθενείας. Οπότε έχουμε και λέμε :

1) ή ο Πρόεδρος Τράμπ, ασθενούσε βαρέως και του χορηγήθηκε το πειραματικό φάρμακο, συνήλθε και θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο μετά από νοσηλεία τεσσάρων ημερών, άρα το φάρμακο δεν είναι και τόσο «πειραματικό» ώστε να γίνει ο πλανητάρχης πειραματόζωο, αλλά υπάρχει όντως φάρμακο κατά του covid-19

2) ή ο Πρόεδρος Τράμπ, απλώς κρυολόγησε και δεν του έδωσαν κάποιο πειραματικό φάρμακο, αλλά απλώς για προληπτικούς λόγους εισήχθη στο νοσοκομείο

3) ή ο Πρόεδρος Τράμπ, πάσχει απλώς από εκλογικό κορωνοϊό

Και κάτι ακόμη: όταν είχε αρρωστήσει από τον covid-19, ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, ο Τζόνσον, οι ειδήσεις είπαν ότι ο πρόεδρος Τράμπ, του τηλεφώνησε και του είπε ότι θα του στείλει ένα «πειραματικό φάρμακο» και σε λίγες ημέρες ο Τζόνσον, πήγε σπίτι του.

Σε κάθε περίπτωση δεν θα μάθουμε την αλήθεια, αλλά είναι βέβαιο ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί και δεν έχουν καθόλου άδικο αυτοί που κάποιοι τους αποκαλούν συνωμοσιολόγους.

Γ.Δ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις