ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Είναι αλήθεια αυτά που γράφει η «ΕΣΤIΑ»;;

estia              Η εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της υποστηρίζει ότι για πρώτη φορά ελληνική κυβέρνηση δέχτηκε “εφ΄ όλης της ύλης διάλογο με την Τουρκία”!
Σύμφωνα με την εφημερίδα η αποδοχή έγινε στην τριμερή συνάντηση του Βερολίνου, μετά από την απόφαση του Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί. Υπενθυμίζουμε ότι την ελληνική πλευρά εκπροσώπησε η διπλωματική σύμβουλος του πρωθυπουργού Ε.Σουρανή και την τουρκική το “δεξί χέρι” του Ερντογάν Ιμπραήμ Καλίν.
Το δημοσίευμα αναφέρει, ότι η έξοδος του τουρκικού στόλου , αποτελεί μήνυμα τόσο προς την Ελλάδα, όσο και προς τη διεθνή κοινότητα, για το ποιος έχει το «πάνω χέρι» σε αυτόν τον διάλογο.
estia  Όπως υποστηρίζει  η εφημερίδα, η Ελλάδα στην τριμερή του Βερολίνου δεν έμεινε στη γραμμή ότι  «έχουμε μόνο μία διαφορά», δηλαδή την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας.Σύμφωνα πάντα με την ΕΣΤΙΑ, “συμφωνήθηκε επίσης «αποχή από εκατέρωθεν ενέργειες που προκαλούν ένταση» που για την Ελλάδα σημαίνει να μην κάνει έρευνες υδρογονανθράκων εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, η αναστολή του δικαιώματος επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια κλπ”.

πηγή: https://olympia.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις