ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020

Το ποδόσφαιρο στην υπηρεσία του κορωνοϊού!!! (1)

Παρακολουθήσαμε στις αθλητικές εκπομπές, με την ευκαιρία της έναρξης των πλέϊ-οφ, πριν την σέντρα, σε κάθε αγώνα, να τηρείται από τους ποδοσφαιριστές και τους αθλητικούς παράγοντες ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των συμπολιτών μας που όπως μας είπαν πέθαναν από τον κορωνοϊό. 
Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος πολίτης, έστω και μετρίας νοημοσύνης, να μην αντιλαμβάνεται ότι εκτός από τον ραδιοτηλεοπτικό ψεκασμό φόβου, ψεύδους, ηλιθιότητας και προπαγάνδας ήρθε τώρα να προστεθεί και ο ψεκασμός υποκρισίας και χλευασμού των νεκρών. Εξηγούμαι: αν τηρήθηκε στα άδεια γήπεδα
ενός λεπτού σιγή για τους 184 νεκρούς από τον κορωνοϊό δεν θα έπρεπε να συμβεί κάτι ανάλογο για τους ισάριθμους νεκρούς από γρίπη ή τους 1.000 νεκρούς κάθε χρόνο από τα τροχαία στους ελληνικούς δρόμους ή τους νεκρούς από καρκίνο που θερίζει στην χώρα μας;;;

Όμως ούτε για τα τροχαία υπάρχει εμβόλιο ούτε για τον καρκίνο, οπότε όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Και ο ραδιοτηλεοτικός ψεκασμός καλά κρατεί και μάλιστα σε μεγαλύτερες δόσεις.

Γ.Δ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις