ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Ένα χιλιόμετρο...ουρανοξύστης!!!

Ο υψηλότερος και μεγαλύτερος ουρανοξύστης στον κόσμο βρίσκεται υπό ανέγερση στην Σαουδική Αραβία. Η Kingdom Holding Co, που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο σαουδάραβα πρίγκηπα Al-Walid Ben Talal, ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της Jeddah Economic Company, ήλθε σε συμφωνία με τον όμιλο Alinma Investment, για την χρηματοδότηση με 2 δισ. δολλάρια της αποπεράτωσης του έργου.
Ο ουρανοξύστης που έχει ονομαστεί προσωρινά
«Kingdom Tower», θα έχει ύψος κάτι περισσότερο από ένα χιλιόμετρο (!!!!) και θα «νικήσει» το μέχρι σήμερα υψηλότερο κτήριο του κόσμου, το Burj Khalifa στο Ντουμπάϊ που φθάνει τα 828 μέτρα.
Ο ουρανοξύστης που θα αποτελείται από 170 ορόφους στους οποίους θα φιλοξενηθούν ένα ξενοδοχείο, κατοικίες και γραφεία, θα είναι έτοιμος το 2018. Μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί 24 όροφοι και, όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρίγκηπας Al-Walid Ben Talal, εφεξής θα ανεγείρεται ένας όροφος κάθε τέσσερις ημέρες.
Πηγή :LE FIGARO

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις