ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Επειδή γίνεται πολύς λόγος για την χρήση μάσκας >>> βλέποντας εικόνες από όλο τον κόσμο >>> και τους πολίτες να φορούν σχεδόν παντού μάσκες >>> δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να μην πω >>> ότι δεν γνωρίζω αν και κατά πόσο η μάσκα είναι αποτελεσματική ως μέσο προφύλαξης >>> σίγουρα όμως η υποχρεωτική χρήση της είναι η εκδίκηση του Ισλάμ απέναντι στον δυτικό κόσμο
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Ένα χιλιόμετρο...ουρανοξύστης!!!

Ο υψηλότερος και μεγαλύτερος ουρανοξύστης στον κόσμο βρίσκεται υπό ανέγερση στην Σαουδική Αραβία. Η Kingdom Holding Co, που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο σαουδάραβα πρίγκηπα Al-Walid Ben Talal, ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της Jeddah Economic Company, ήλθε σε συμφωνία με τον όμιλο Alinma Investment, για την χρηματοδότηση με 2 δισ. δολλάρια της αποπεράτωσης του έργου.
Ο ουρανοξύστης που έχει ονομαστεί προσωρινά
«Kingdom Tower», θα έχει ύψος κάτι περισσότερο από ένα χιλιόμετρο (!!!!) και θα «νικήσει» το μέχρι σήμερα υψηλότερο κτήριο του κόσμου, το Burj Khalifa στο Ντουμπάϊ που φθάνει τα 828 μέτρα.
Ο ουρανοξύστης που θα αποτελείται από 170 ορόφους στους οποίους θα φιλοξενηθούν ένα ξενοδοχείο, κατοικίες και γραφεία, θα είναι έτοιμος το 2018. Μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί 24 όροφοι και, όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρίγκηπας Al-Walid Ben Talal, εφεξής θα ανεγείρεται ένας όροφος κάθε τέσσερις ημέρες.
Πηγή :LE FIGARO

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις