ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Καλομελέτα κι' έρχονται...

Αξίζει να σκεφτεί κανείς το ενδεχόμενο χρήσης των ενόπλων δυνάμεων στο εσωτερικό της Γερμανίας, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τζιχαντιστών στο Παρίσι.
«Εάν είχαμε μια κατάσταση όπως αυτή στο Παρίσι, ενδεχομένως με επιθέσεις σε τρία-τέσσερα σημεία, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί αν θα επαρκούν οι αστυνομικές δυνατότητες», δήλωσε ο Β. Σόιμπλε σε εκδήλωση χθες το βράδυ στο Ντίσελντορφ, όπως μεταδίδει η «Rheinische Post».
Και αμέσως μετά πρόσθεσε με νόημα πως
''αξίζει να σκεφτεί κανείς το ενδεχόμενο χρήσης των ενόπλων δυνάμεων στο εσωτερικό της Γερμανίας''.
Αυτή είναι η είδηση. Τώρα, σκεφθείτε λίγο που πάει το πράγμα ή μήπως που το πάνε το πράγμα έτσι ώστε αρχής γενομένης από την Γερμανία, είναι σίγουρο ότι ο γερμανικός στρατός θα "προσφερθεί" να συνδράμει τα εθνικά στρατεύματα αλλά και τις δυνάμεις ασφαλείας άλλων ευρωπαϊκών χωρών που θα βρίσκονται σε πόλεμο με την τρομοκρατία.
Και η συνέχεια είναι γνωστή από την ιστορία του 20ου αιώνα...
Δ.Μ. 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις