ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΤΡOΦΙΑΣ

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕIΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΥ (EDINBURGH BUSINESS SCHOOL)
ΚΑΙ  ICON

                                      

Προσφορά Υποτροφίας
Το Edinburgh Business School (EBS) και η iCon ανακοινώνουν την χορήγηση πλήρους υποτροφίας για τα δίδακτρα του μεταπτυχιακού προγράμματος Master of Business Administration (MBA). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν μία αίτηση αρχικής αξιολόγησης συμπληρώνοντας την φόρμα  που θα βρούν στην ιστοσελίδα της iCon (www.icon.gr) ή αποστέλλοντας email στο info@icon.gr με συνημμένο Βιογραφικό σημείωμα και θέμα «Για την υποτροφία».
Tο ΜΒΑ του EBS έχει παγκόσμια εμβέλεια και αποδοχή με  18.600 αποφοίτους, 11.964
σπουδαστές σε 166 χώρες,  531 εξεταστικά κέντρα, Καθηγητές και επιστήμονες από Business Schools  όπως το London Business School, INSEAD, Imperial College London και Stanford Business School.
Επαγγελματική Αξία
Η ύλη και το περιεχόμενο των μαθημάτων εκσυγχρονίζεται κάθε 3 χρόνια και οι σπουδές είναι προσανατολισμένες στην αγορά για επιτυχημένη καριέρα. Για αυτό  οι κάτοχοι του MBA είναι περιζήτητοι επαγγελματίες στις προηγμένες χώρες και 40% των μεγαλύτερων επιχειρήσεων διεθνώς (Fortune 500), δηλαδή 200 από τις καλύτερες πολυεθνικές  προτιμούν το ΕBS για την εκπαίδευση των στελεχών τους.

Εξαίρετο Πανεπιστήμιο
To Heriot Watt University, τμήμα του οποίου αποτελεί το Edinburgh Business School, είναι από τα παλαιότερα Πανεπιστήμια (1821), χρησιμοποιεί όμως τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Κατατάσσεται στα Κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια με κρατική πιστοποίηση (Royal Charter), εξελέγη Σκωτσέζικο Πανεπιστήμιο της Χρονιάς 2011-2012 και 2012-2013 και είναι 4ο στη Μεγάλη Βρετανία σε Business, Management & Marketing (Guardian, 2015) σε σύνολο  113 Πανεπιστημίων (Guardian, 2015).

Προνομιακοί Όροι και Πλεονεκτήματα
Σημειωτέο ότι τα προγράμματα ευέλικτης μάθησης από την Μεταπτυχιακή Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Εδιμβούργου (Edinburgh Business School) στα οποία αναφερόμαστε προσφέρονται σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές ειδικά για την Ελλάδα, προσαρμοσμένες στις τρέχουσες συνθήκες χάρη στη συνεργασία της iCon.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την iCon, Τηλ. 2109248534, www.icon.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις