ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

Με κυβερνήσεις Παπαδήμων δεν γκρεμίζεις την διαπλοκή

Η αποτίμηση της συμφωνίας θα γίνει όταν την έχουμε ολόκληρη. Και εκεί θα δούμε αν έχουμε ένα νέο μνημόνιο, μία προδοσία, κάτι διαχειρίσιμο στην πράξη ή ευκαιρία να προετοιμαστούμε σοβαρά για GREXIT και μετωπική ρήξη σε βάθος τριετίας.
Με κερκόπορτες ανοιχτές όμως, δεν πας σε ανοιχτή σύγκρουση. Το έδειξαν ο Μαραθώνας, οι Πλαταιές και η Σαλαμίνα. Άρα για την επόμενη μέρα, η κυβέρνηση οφείλει να κλείσει
κάθε…κερκόπορτα γκρεμίζοντας την διαπλοκή. Εάν δεν είναι αποφασισμένη να το κάνει, ας φύγει σήμερα.

Εάν όμως μείνει με ουσιαστική απώλεια της δεδηλωμένης, τότε πραγματικά θα έχουμε προδοσία. Εάν κάποιοι βάλουν από την πίσω πόρτα Θεοδωράκηδες και Σαμαράδες με πρόσχημα «την στήριξη της συμφωνίας», ας ετοιμάσουν τα ελικόπτερα. Αυτή η εξέλιξη θα ήταν η ταφόπλακα στις ελπίδες ενός έθνους που σφαγιάστηκε για να σωθούν οι νταβατζήδες.

Ναι, ο Έλληνας έχει αποδείξει ιστορικά ότι μπορεί να δώσει και το αίμα του για την πατρίδα. Όχι όμως να του πιούν το αίμα τα κτήνη της διαπλοκής που καταλήστευσαν την χώρα και το μέλλον του.

Η κυβέρνηση λοιπόν να δείξει έμπρακτα ότι αυτή την φορά η όποια θυσία είναι για την πατρίδα και όχι για τους αλαφουζομπομπολαίους.

Όσοι λοιπόν επιχειρήσουν να κάνουν τους σαμαροποτάμηδες ρυθμιστές του πολιτεύματος, δηλαδή να δώσουν ασυλία στους νταβατζήδες, ας πείσουν τον λαό εάν υπηρετούν κάποια ιδεολογία ή εάν απλώς προδίδουν. Για να δούμε και ποιοί δίνουν λόγο στην συνείδηση τους ή σε υπόδικα λαμόγια – φίλους τους που έχουν βγάλει τα κλεμμένα στο εξωτερικό και θέλουν να τα τριπλασιάσουν.

Και αν είναι να πάμε για ρήξη, θα πρέπει να έχουμε προετοιμαστεί γερά. Να έχουμε κλείσει τις κερκόπορτες, να εξασφαλίσουμε την επιβίωση της κοινωνίας και την ασφάλεια της πατρίδας. Αυτό δεν γίνεται σε 48 ώρες, αλλά γίνεται κάλλιστα σε 36 μήνες.

Ας μετρήσουν όλοι καλά τις αποφάσεις τους τις επόμενες ώρες.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις