ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

Δύο αναπηρικές καρέκλες

Ο Φραγκλίνος Ρούσβελτ, πρόεδρος των ΗΠΑ, είχε ετοιμάσει και ήταν έτοιμος να χρησιμοποιήσει κατά των γερμανών και των συμμάχων τους το "απόλυτο όπλο" προκειμένου να συντρίψει τις τελευταίες εστίες αντίστασης και να τερματισθεί ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος.
Ο Φραγκλίνος Ρούσβελτ, καθηλωμένος πολλά χρόνια σε αναπηρική καρέκλα, δεν πρόλαβε να δεί το
τέλος του πολέμου. Πέθανε αιφνιδίως τον Απρίλιο του 1945 και έτσι ο διάδοχός του, Χάρυ Τρούμαν, τον Αύγουστο του 1945, διέλυσε και την τελευταία ελπίδα των γερμανών και των συνόδοιπόρων τους να συνεχίσουν τον πόλεμο, με την ρίψη δύο ατομικών βομβών στην Ιαπωνία.
Σήμερα το γερμανικό κάθαρμα, ο Σόϊμπλε, προετοίμασε και προσπαθεί από την αναπηρική καρέκλα του να ρίξει οικονομικές βόμβες στην Ελλάδα, για να εκδικηθεί τους νικητές Συμμάχους στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Για να δούμε λοιπόν την συνέχεια....
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις