ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

Οι άχρηστοι-ηλίθιοι επιμένουν...

Επανέρχεται ως μείζον πολιτικό θέμα και αναμασάται ως (δημοσιο)γραφική επικαιρότητα το σχέδιο Β που ετοίμαζε ο Γ. Βαρουφάκης, σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με τους "σωτήρες-εταίρους-δανειστές" μας, απέβαιναν άκαρπες. Είναι βέβαιο ότι στόχος μας ήταν η παραμονή στο ευρώ "πάση θυσία", όπως εξ ίσου
βέβαιοι ήταν και οι ναυπηγοί του Τιτανικού ότι είχαν κατασκευάσει ένα πλοίο αβύθιστο και για τον λόγο αυτό δεν είχαν προβλέψει επαρκή σωστικά μέσα. Έλα όμως που το "αβύθιστο" βυθίστηκε και χάθηκαν 1500 ψυχές.   
Σύμφωνα λοιπόν με την λογική των «μένουμε Ευρώπη», «πάση θυσία ευρώ» και των λοιπών μνημονιακών δυνάμεων, που δεν διανοούνται την ύπαρξη ενός σχεδίου εκτάκτου ανάγκης, ενός plan B για την χώρα, όταν θα πρόκειται να ταξιδέψουν με κάποιο πλοίο για να πάνε στην Μύκονο (που αλλού βεβαίως βεβαίως;;), θα πρέπει να απαιτήσουν από τον καπετάνιο πριν σαλπάρει, να πετάξει στην θάλασσα τα σωσίβια και τις σωστικές λέμβους αφού μοναδικός και αδιαπραγμάτευτος προορισμός τους είναι η Μύκονος και δεν συζητούν το ενδεχόμενο ατυχήματος-ναυαγίου.

Αλήθεια αναρωτιέμαι αν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που άλλοτε μας κυβερνούν και άλλοτε μας ενημερώνουν, ανάλογα με την εντολή-υπηρεσία που τους ανατίθεται, είναι οι άχρηστοι- ηλίθιοι του συστήματος ή τα καλολαδωμένα γρανάζια της μηχανής που κατασκευάζει ευρωπαίους πολίτες ή μήπως και τα δύο ταυτοχρόνως;;; 
Γεράσιμος Κλάβας

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστός !!!!

http://www.altsantiri.gr/homepage/katerina-akrivopoulou-kita-pios-milai/

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις