ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

Μόνο με το ΟΧΙ σωζόμαστε

Σε περίπτωση που αύριο υπερισχύσει το «ΝΑΙ», αυτό θα σημαίνει ότι ο ίδιος ο ελληνικός λαός κάνει πέρα την κυβέρνησή του και ζητά από τους δανειστές να επιβάλλουν όποια σκληρά μέτρα θέλουν αυτοί, χωρίς καμία αντίσταση, ούτε από την κυβέρνηση ούτε από κανέναν άλλον.
Σε περίπτωση «ΝΑΙ» η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύεται και είναι υποχρεωμένη, είτε να πάρει και να εφαρμόσει τη συμφωνία που θα της επιδώσουν απλά οι δανειστές, είτε να παραιτηθεί και να επανέλθουν στην εξουσία Σαμαράς, Βενιζέλος, Φώφη με τη βοήθεια
του Σ. Θεοδωράκη και τον πρωταγωνιστικό μάλλον ρόλο του κ. Στουρνάρα, για να εφαρμόσουν τις εντολές των δανειστών.
Σε περίπτωση όμως που υπερισχύσει το «ΟΧΙ», τότε θα επέλθουν δύο αποτελέσματα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Στο εσωτερικό, θα ηττηθεί οριστικά ολόκληρη η κρατικοδίαιτη διαπλοκή και τα πολιτικά τζάκια. Φανταστείτε δηλαδή να επικρατήσει το «ΟΧΙ» έστω και κατά μία ψήφο, τη στιγμή που ολόκληρο το ντόπιο διαπλεκόμενο καθεστώς, μαζί με τους ξένους πάτρωνές του, δίνουν τον «νυν υπέρ πάντων αγώνα», με όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα που διαθέτουν και με την τρομοκρατία μέσω των τραπεζών, για να επικρατήσει το «ΝΑΙ».  Μην μας διαφεύγει ότι το ίδιο αυτό καθεστώς όρισε το «ΟΧΙ» ως επιθυμία του λαού για έξοδο από το ευρώ. Θα έχουμε λοιπόν ένα οριστικό ξεκαθάρισμα ολόκληρου του πολιτικοοικονομικού εσμού της μεταπολίτευσης, που χρεοκόπησε τη χώρα. Όλοι αυτοί θα εξαφανιστούν ή θα καθίσουν στη γωνία, μη μπορώντας να επηρεάσουν τίποτε, αναμένοντας τον έλεγχό τους από το λαό και τη δικαιοσύνη για τα πεπραγμένα τους.
Στο εξωτερικό, οι Γερμανοί κυρίως, αλλά και οι υπόλοιποι δανειστές, οι οποίοι, με όλα τα μέσα που διαθέτουν, τρομοκρατούν και εκβιάζουν τον ελληνικό λαό και ταυτόχρονα θεωρούν την υπερψήφιση του «ΟΧΙ» ως επιθυμία του λαού για έξοδο από το ευρώ, δεν θα έχουν πλέον απέναντί τους ένα Τσίπρα, τον οποίο εύκολα μπορούν να φοβίσουν, αλλά έναν ατρόμητο και αποφασισμένο για όλα ελληνικό λαό. Η κατάσταση στην οποία θα περιέλθουν οι δανειστές και κυρίως οι Γερμανοί, θα είναι η εξής: Είτε θα προχωρήσουν θρασύτατα σε εξαναγκασμό της Ελλάδας σε Grexit, μη σεβόμενο τη δημοκρατία, οπότε και θα στρέψουν εναντίον τους όλα τα δημοκρατικά κινήματα σε όλο τον κόσμο, είτε θα κάνουν την «πάπια» και θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για μια βιώσιμη λύση.
Εμείς πιστεύουμε ότι σε περίπτωση «ΟΧΙ» οι δανειστές θα καθίσουν να διαπραγματευτούν σοβαρά, χωρίς απειλές και εκβιασμούς.
Αδέρφια μη φοβόμαστε. Έχουμε κι εμείς κάποια χρήματα στην τράπεζα, αλλά δεν λιποψυχούμε. Πάνω απ’ όλα γεννηθήκαμε Έλληνες και θέλουμε να παραμείνουμε υπερήφανοι και αξιοπρεπείς Έλληνες. Ψηφίζουμε «ΟΧΙ». 
Πέτρος Χασάπης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις