ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

Spiegel : «Σεισμός στην Ευρώπη»

Είναι η κρίση στην Ελλάδα, η αρχή του τέλους για την Ευρώπη αναρωτιέται το περιοδικό Spiegel στο νέο του εξώφυλλο, που κυκλοφορεί το Σάββατο.
Το άρθρο παρουσιάζει μιλά για την «τελευταία ευκαιρία της Ευρώπης» παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις των διαπραγματεύσεων, με επίκεντρο τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σχεδιάζει ριζικές αλλαγές για τον τρόπο λειτουργίας της ένωσης.
Στον πρόλογό του το άρθρο αναφέρει «Η απειλή ενός Grexit, την οποία προσπαθούν να εξαλείψουν η Ανγκελα Μέρκελ ο Αλέξης Τσίπρας, μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία διάβρωσης του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Η διαχείριση της κρίσης του μεταναστευτικού στη
Μεσόγειο κατέδειξε την αποτυχία του συστήματος των Βρυξελλών. Ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σχεδιάζει τώρα ριζικές μεταρρυθμίσεις. Θα αποτελέσουν την τελευταία ευκαιρία για τη διάσωση της ενότητας της Ευρώπης», σημειώνει στον πρόλογο.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις