ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Spiegel : «Σεισμός στην Ευρώπη»

Είναι η κρίση στην Ελλάδα, η αρχή του τέλους για την Ευρώπη αναρωτιέται το περιοδικό Spiegel στο νέο του εξώφυλλο, που κυκλοφορεί το Σάββατο.
Το άρθρο παρουσιάζει μιλά για την «τελευταία ευκαιρία της Ευρώπης» παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις των διαπραγματεύσεων, με επίκεντρο τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σχεδιάζει ριζικές αλλαγές για τον τρόπο λειτουργίας της ένωσης.
Στον πρόλογό του το άρθρο αναφέρει «Η απειλή ενός Grexit, την οποία προσπαθούν να εξαλείψουν η Ανγκελα Μέρκελ ο Αλέξης Τσίπρας, μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία διάβρωσης του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Η διαχείριση της κρίσης του μεταναστευτικού στη
Μεσόγειο κατέδειξε την αποτυχία του συστήματος των Βρυξελλών. Ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σχεδιάζει τώρα ριζικές μεταρρυθμίσεις. Θα αποτελέσουν την τελευταία ευκαιρία για τη διάσωση της ενότητας της Ευρώπης», σημειώνει στον πρόλογο.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις