ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Οι πόρνες, οι παραδουλεύτρες και ο τηλεβουλευτής

Ενας απίστευτος πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ντέπυ Γκολεμά. Πεδίο μάχης τα social media, facebook και twitter και αφορμή το σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ που προσομοίασε την Ελλάδα με την Ουκρανία σε περίπτωση χρεοκοπίας.
Ο κ.Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι φίλος του στην Ουκρανία του είπε ότι στην χρεοκοπία κάποιες γυναίκες πήγαιναν είτε παραδουλεύτρες είτε δούλευαν ως εκδιδόμενες.
Το σχόλιο αυτό έκανε έξαλλη την
τηλεκριτικό που έγραψε ένα πολύ σκληρό μήνυμα στο facebook με πολύ βαριές εκφράσεις για τον κ.Γεωργιάδη, όπως «σίχαμα» και «κατακάθι», με τον τελευταίο να απαιτεί συγνώμη αλλιώς θα καταφύγει στη δικαιοσύνη.
Διαβάστε τα όσα απίστευτα γράφτηκαν σε twitter και facebook

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις