ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ο λαός δεν κάνει επιλογή μνημονίων, αρνείται τα μνημόνια

O MEGAλος βόθρος ΣΚΑΪ από το κακό του. Και τι δεν λένε. Αντισυνταγματικό το δημοψήφισμα, αόριστο το ερώτημα, παράνομη η διαδικασία διεξαγωγής του, θα πεινάσουμε αν πούμε ΟΧΙ, θα πεθάνουμε αν μας διώξουν από το ευρώ, ουρές στα ΑΤΜ, στα βενζινάδικα, στα μπακάλικα, στα περίπτερα, θύμωσε ο Ντάϊσελμπλουμ, ο Σόϊμπλε έπεσε από την καρέκλα του και βγάζει αφρούς από το στόμα, ο
πρωθυπουργός της Μάλτας μας απειλεί, και πάει λέγοντας...
Ε, λοιπόν θυμήθηκα κάτι που είχε πει πριν από μισό αιώνα ο Γεώργιος Παπανδρέου (ο παππούς του ΓΑΠ) : "ο λαός δεν κάνει επιλογή τυράννων, αρνείται την τυραννία". Κάτι ανάλογο λοιπόν θα πρέπει να οδηγήσει την απόφαση των πολιτών να βροντοφωνάξουν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της ερχομένης Κυριακής: Ο λαός δεν κάνει επιλογή μνημονίων, αρνείται τα μνημόνια.
Τώρα, στις ηλιθιότητες και τα ανύπαρκτα διλήμματα του τύπου: "που θα βρούμε τα λεφτά να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις, αν δεν πάρουμε δανεικά", η απάντηση σε πρώτη φάση είναι μια και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί : εκεί που τα βρίσκουμε από τον Απρίλιο του 2014 μέχρι σήμερα, χωρίς να έχουμε δανειστεί, έχοντας μάλιστα παράλληλα πληρώσει και κάποιους τόκους στο ΔΝΤ.
Υστερόγραφο: Όσο για τον πολωνό λακέ της Γερμανίας, τον Τούσκ, και το Game is over που ξεστόμισε, τώρα θα καταλάβει πως the party is over για τα αφεντικά του.
Α.Α.


1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι"….

Να Δεις που δεν χαμπαριάζει με τίποτα.
Στην καρακοσμάρα του σου λέω! Λες και το κόμμα έπεσε σε κώμα…..

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις