ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται >>> ότι και στο Συμβούλιο της Επικρατείας >>> υπάρχουν πολλοί "παναθηναϊκάκηδες"....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Λιτότητα και ξερό ψωμί

Παλιές εποχές, αλλά πάντα κάποιος Παπανδρέου είναι μπλεγμένος, no matter what...
Μαθαίνουμε ότι διοργανώνεται "διά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αυθόρμητη διαδήλωση υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ". Η συγκέντρωση αυτή παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον ως προς τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν. Θα είναι σίγουρα εκεί, στις επάλξεις, ο Πρετεντέρης και η MEGAλη παρέα
του, αλλά και το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΚΑΪ, άπαντες υπείκοντες στα κελεύσματα του "δημοσιογραφικού λειτουργήματος" βεβαίως βεβαίως...
Οι συγκεντρωμένοι, υποθέτω ότι θα κρατούν πανώ με διάφορα συνθήματα όπως "ψωμί, ελιά και Σόϊμπλε βασιλιά" ή ακόμη "λιτότητα και ξερό ψωμί".
Τώρα δεν μπορώ να φανταστώ πως θα γεμίσει η πλατεία Συντάγματος από τους φοβισμένους ή και οργισμένους πολίτες για ενδεχόμενη έξοδο από το ευρώ, αλλά μάλλον οι "γνωστοί-άγνωστοι" θα αναλάβουν να βγάλουν και πάλι τα κάστανα από την φωτιά, άσε που μπορεί οι κουκουλοφόροι να βγάλουν τις κουκούλες να φορέσουν γραβάτες και να σταθούν για μπούγιο δίπλα στον Γεωργιάδη και στους ομοίους του.
Σε κάθε περίπτωση η συγκέντρωση αυτή θα παρουσιάζει εξαιρετικό επιστημονικό ενδιαφέρον και για τους ψυχιάτρους, αφού οι "διαδηλωτές" θα έχουν ως πρόταγμα την παραμονή στο ευρώ, θυσιάζοντας τους μισθούς και τις συντάξεις όχι τις δικές τους -αυτό εξυπακούεται- αλλά των υπολοίπων ελλήνων.
Εμπρός λοιπόν, σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους για την πατρίδα, για το ευρώ ρε γαμώτο...
Τςςς


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις