ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

"Θέλουμε λιτότητα" αρκεί να μείνουμε στο ευρώ....

https://olympiada.files.wordpress.com/2015/06/menoume_evropi-4.jpg?w=527&h=352Γράφει η Σοφία
Ήταν τόσο "αυθόρμητη" η συγκέντρωση του #menoumeevroζητιάνουλες που τα πλακατ είναι ομοιόμορφα τυπωμένα και μοιρασμένα από τον ίδιο πωλητή ευρωπαϊσμού! Βοά ο αυθορμητισμός και το λαϊκό αίσθημα! Όοχι! Δεν ήταν κατά παραγγελία happening εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων, όπως υποψιάζονται οι κακοπροαίρετοι.
Δύο χαρακτηριστικά τραβούν την
προσοχή:
1) Η ύπαρξη στυλιστικά ομοιόμορφων πλακάτ που δείχνει συγκεκριμένη πηγή εκπόρευσης των συνθημάτων.
2) Το συνειδητά δοσμένο βάρος στο ζητούμενο του happening, που είναι να περάσει το μήνυμα ότι οι πολίτες θέλουν με κάθε εξαθλίωση κι εξευτελισμό να μείνουν στην ΕΕ. Η… "εκδήλωση" είχε ραντεβού κατευθείαν στο Σύνταγμα.
Δεν ακολουθήθηκε η κλασσική τακτική περιφοράς του κοπαδιού στους δρόμους για επίδειξη δυνάμεως του οργανωτή, όπως γίνεται σε κάθε κινητοποίηση εκτόνωσης που οργανώνουν οι γνωστοί κρατικομματικοί τσοπαναρέοι! Εδώ στοχεύουμε καθαρά στο μήνυμα!
https://olympiada.files.wordpress.com/2015/06/menoume_evropi-5.jpg?w=720&h=480
https://olympiada.files.wordpress.com/2015/06/menoume_evropi-2.jpg
Έτσι το είδαμε κι αυτό! Τις θέσεις του ΔΝΤ&"θεσμικών" perteners ως "λαϊκό αίτημα" σε επαγγελματικά πλακάτ!
Από ποιο fun club-"γραφείο" παραγωγής προθύμων "ενηλίκων" του ΔΝΤ βγήκε άραγε αυτή η καταπληκτική ιδέα;
Η πιο έξυπνη κίνηση του προπαγανδιστή είναι ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ!! Ο συνταξιούχος που δηλώνει ότι θέλει να παίρνει σύνταξη 300 ευρώ! ενώ πληρώνει σε ρεύμα τα 150!
Μήπως να το έλεγαν και #menoumeprovata ή #menoumeanoia;

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις