ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

Στην Πετρούπολη ο Τσίπρας – Ποιοί επιχειρηματίες τον συνοδεύουν

Στην Πετρούπολη της Ρωσίας έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στο φόρουμ των BRICS.
Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το διεθνές οικονομικό φόρουμ και φωτογραφήθηκε στο περίπτερο της  Gazprom.

Τον συνοδεύει ο υπουργός ΠΑΠΕΝ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο σύμβουλος για την ένταξη της Ελλάδας στην τράπεζα BRICS Παναγιώτης Ρουμελιώτης και ο εξάδελφος του
πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας καθώς και οι πρόεδροι της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκης, των ΕΛΠΕ Σπ. Παλαιογιάννης και της ΔΕΠΑ Γρ. Στεργιούλης.

Στην πρωθυπουργική αποστολή βρίσκονται και 25 Ελληνες επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν, ενώ στο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης συμμετέχουν πάνω από 1.600 εταιρείες από όλο τον κόσμο. Στο φόρουμ θα παραστούν εκπρόσωποι από περισσότερα από 27 funds από 16 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, τη Σαουδική Αραβία, την Κίνα, την Ευρώπη και χώρες της Μέσης Ανατολής.
Μεταξύ άλλων στην Αγία Πετρούπολη βρίσκονται ελληνικές επιχειρήσεις όπως οι Aldemar, ΑΚΤΩΡ, Κοπελούζος, Ελληνικά Καλώδια, Βιοχάλκο, Laskaridis Group, Lamda Development, International Group του Ιβάν Σαββίδη, Σωληνουργεία Κορίνθου, Ένωση Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών – ΕΒΙΔΙΤΕ, Intracom, Δωδώνη, Temes SA, ΣΕΠΕ, Φάρμες Ζούρας, Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ κ.λπ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις