ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

Το χρώμα των ματιών δεν αρκεί για να είσαι δημοσιογράφος

Παρακολουθώντας την εκπομπή της Έλλης Στάη στο κανάλι του ΑΛΦΑ δεχόσουν μια δοκιμασία εκνευρισμού, και γέλιου.
Η γνωστή δημοσιογράφος «οπλισμένη» με υλικό που προφανώς άλλοι της είχαν ετοιμάσει απεύθυνε τις προκατ ερωτήσεις της στην καλεσμένη της Πρόεδρο της Βουλής κυρία Κωνσταντοπούλου.
Έχοντας την αυτοπεποίθηση της αναγνωρισιμότητας που έχει αποκτήσει από την πολύχρονη περιοδεία της στα κανάλια, και το ύφος του «εγώ τα ξέρω όλα», ρωτούσε αυτό που

ήθελε, απαντούσε η Πρόεδρος της Βουλής, και πριν τελειώσει την απάντηση της, την διέκοπτε για να δώσει εκείνη (η Στάη) την απάντηση που ήθελε.
Περίμενε ότι θα στρίμωχνε τη Κωνσταντοπούλου στο καναβάτσο, αλλά μάλλον έγινε το αντίθετο.
Ένα κωμικοτραγικό θέαμα μιας δημοσιογράφου που εμφανώς βρισκόταν έξω από τα νερά της, ίσως γιατί δεν είχε δουλέψει η ίδια το θέμα.
Ίσως ακόμα και να την μπουρδούκλωναν τα όσα πιθανώς της ψιθύριζαν στο αφτί της οι υποβολείς, ή τα μηνύματα που ερχόταν στο κινητό της που ήταν διαρκώς «αναμμένο» και διαρκώς το λοξοκοίταζε.
Εν πάση περιπτώσει ο καθένας δουλεύει όπως νομίζει καλύτερα.
Όμως εκείνο που είχε τη μεγαλύτερη πλάκα ήταν όταν η Πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε στη προσπάθεια που θα κάνει η Κυβέρνηση για να εισπράξει φόρους από όσους σύμφωνα με το άρθρο 4 του Συντάγματος έχουν τη φοροδοτική ικανότητα και απαλλάσσονται για κάποιους γνωστούς λόγους, καθώς και από τα ΜΜΕ που δεν αποδίδουν τους φόρους που τους αναλογούν από τα έσοδα των διαφημίσεων και την εκμετάλλευση των συχνοτήτων επί σειρά ετών.
Τότε η κυρία παρουσιάστρια έχασε χρώμα και λαλιά και άρχισε να ψελλίζει ότι «δεν είναι το θέμα μας αυτό», προσπαθώντας να αλλάξει κουβέντα το συντομότερο δυνατόν.
Καμιά φορά αξίζει να βλέπει κανείς τηλεόραση για να βλέπει κάποιες αποκαθηλώσεις «διασημοτήτων» και την μικρότητα που τους διακατέχει.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις