ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

Οι καγκελάριοι…

Οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας ως καμουφλάζ σημαίες του ΚΚΕ. 
Οι γνωστοί υπάλληλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι, ένθερμοι υποστηρικτές της γερμανικής Καγκελαρίας και των κάγκελων στην ελληνική Βουλή, κατελήφθησαν από ιερή αγανάκτηση επειδή δεκαπέντε ετεροπροσδιοριζόμενοι ως αναρχικοί, «εισέβαλαν» στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου και ανήρτησαν ένα πανώ «διεκδικώντας» την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ και την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού, θέματα τα οποία η κυβέρνηση έχει ήδη δρομολογήσει. Θέλησαν λοιπόν οι «αναρχικοί» να κρούσουν ανοιχτές θύρες και γι’
αυτό ίσως μπήκαν με την άνεσή τους στο προαύλιο από όπου και απεχώρησαν μέσα σε 12 λεπτά. Οι καγκελάριοι των κάγκελων έχουν καταληφθεί από υστερία. Κραυγάζοντας από τα ερτζιανά «τι πράγματα είναι αυτά», «δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν τέτοια ύβρις προς τον Ναό της Δημοκρατίας», «δεν υπάρχει κυβέρνηση», «οι σημερινοί υπουργοί έκαναν τα ίδια όταν ήταν στην αντιπολίτευση» και άλλα τέτοια γραφικά σχόλια.  
                              ΧΘΕΣ                                                                                 ΣΗΜΕΡΑ          


Δεν στηρίζουμε βεβαίως τους αναρχικούς ή τους «αναρχικούς» και οι απόψεις μας που εκφράζουμε στην ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ, είναι εδώ και πέντε χρόνια γνωστές.  
Όμως αντί οποιασδήποτε άλλης απαντήσεως ή σχολίου, παραθέτουμε (για τους νοήμονες  αναγνώστες μας) μερικές φωτογραφίες.  Διαλέγετε και παίρνετε..

 Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις