ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Νοκ-άουτ ο Χατζηνικολάου από τον Πρετεντέρη

Η μάχη των καναλιών έχει ανάψει για τα καλά. 
Νόμιζα ότι  ο Πρετεντέρης, ετοιμαζόταν να ρίξει λευκή πετσέτα στο τηλεοπτικό ρινγκ  έχοντας απέναντι του τον Χατζηνικολάου, στις μεταξύ τους αναμετρήσεις κάθε Δευτέρα βράδυ.
Όμως, είμαι πλέον βέβαιος ότι με ένα αριστουργηματικό κροσέ χτύπημα ο MEGAλος Πρετεντέρης θα ρίξει απόψε τον STAR Χατζηνικολάου,  νοκ-άουτ στο καναβάτσο.
Έτσι, απόψε, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο
Χατζηνικολάου,  στην εκπομπή του “enikos”,  θα έχει καλεσμένο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ  ο Πρετεντέρης θα παρουσιάσει στην εκπομπή του «Ανατροπή», την εγνωσμένου κύρους ελληνίδα πολιτικό, κυρία  Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, της οποίας η συνέντευξη αναμένεται να προκαλέσει πανελλήνιο ενδιαφέρον.
Αυτό και αν δεν είναι ανατροπή….
Τςςς 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις