ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

Protagonιστής και στο ψέμμα

Οι ΑΝ.ΕΛ. για τον Σταύρο Θεοδωράκη: «Ο κατά φαντασίαν… «πρωταγωνιστής» της πολιτικής ζωής που αρέσκεται να δείχνει χάντρες και καθρεφτάκια και να εξαπατά τους πολίτες, νομίζοντας πως απευθύνεται σε αφελείς, συνελήφθη ψευδόμενος. Αυτή τη φορά για τη σχέση του με την ιστοσελίδα Protagon. Μόλις πριν από λίγες ημέρες δήλωσε ότι «έχει πάψει να είναι μέτοχος στο Protagon από την Άνοιξη του 2014».

Το ψέμα του όμως έχει πολύ «κοντά ποδάρια».
Τον αρχηγό του Ποταμιού διαψεύδει με τον πιο αποστομωτικό τρόπο η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. (ΕΕΤΤ). 
Με ενυπόγραφη επιστολή της με ημερομηνία 19 Μαρτίου 2015, την οποία έχουν στη διάθεσή τους οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, η ΕΕΤΤ μας πληροφορεί ρητά και κατηγορηματικά ότι «δικαιούχος της ιστοσελίδας Protagon, που καταχωρήθηκε στις 11-03-2009 με αριθμό πρωτοκόλλου 1370920 και λήγει στις 10-03-2017 είναι o Σταύρος Θεοδωράκης του Παναγιώτη».
Αν δεν κυκλοφορεί… σωσίας με το ίδιο ονοματεπώνυμο, τότε σίγουρα πρόκειται για το νεόκοπο αρχηγό του θολού Ποταμιού! Με απλά λόγια, η ιδιοκτησιακή και η μετοχική σχέση
του κ. Σταύρου Θεοδωράκη με το Protagon υφίσταται έως τώρα, παρότι ο ίδιος προσπαθεί να την αποκρύψει. Κατά συνέπεια, λοιπόν, ο κ. Θεοδωράκης ψεύδεται ασύστολα και εμπαίζει τους Έλληνες πολίτες – φυσικά και τους ψηφοφόρους του.
Εδώ όμως προκύπτει θέμα ασυμβίβαστου. Δεν γίνεται ο κ. Θεοδωράκης να είναι αρχηγός κόμματος και ταυτόχρονα ιδιοκτήτης ή μέτοχος ιστοσελίδας, δηλαδή, μέσου ενημέρωσης και επηρεασμού της κοινής γνώμης.
Το ζήτημα της σχέσης του κ. Θεοδωράκη με την ιστοσελίδα Protagon έχει εκτός από τη νομική διάσταση και μια άλλη εξίσου σημαντική: το ηθικό – πολιτικό ασυμβίβαστο. Και τούτο έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία όταν το μέσο ενημέρωσης στο οποίο είναι δικαιούχος ή μέτοχος προβαίνει στην κατασυκοφάντηση των πολιτικών του αντιπάλων.
Για όλα αυτά, ο κατά βούληση συκοφάντης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις».
 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης λοιπόν, μέσω της επίσημης ανακοίνωσης του Ποταμιού, υποστήριξε ότι από την Άνοιξη του 2014 έχει εκχωρήσει το Protagon. Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της ΕΕΤΤ όμως, ο Σταύρος Θεοδωράκης παραμένει ο ιδιοκτήτης του Protagon σύμφωνα με τον νόμο. Δεν είναι τυχαίο ότι παρά τους ψευδείς ισχυρισμούς, ο Θεοδωράκης ουδέποτε επέδειξε έγγραφο που να πιστοποιεί την καταβολή του αναλογούντος φόρου από την «μεταβίβαση» των μετοχών ή το ανάλογο πιστοποιητικό τροποποίησης από την αρμόδια δημόσια αρχή.
Καθίσταται επιτακτική ανάγκη η παρέμβαση του εισαγγελέα για παράβαση  του νόμου περί χρηματοδότησης των κομμάτων, ώστε να
διερευνήσει:


Πως δικαιολογείται η τεράστια δαπάνη που κατέβαλε το μόρφωμα Θεοδωράκη, προκειμένου να συμμετάσχει σε Ευρωεκλογές – εκλογές.
Να διερευνηθεί από κόμμα και κανάλια ο τηλεοπτικός χρόνος που

διετέθη με την μορφή συμμετοχής στελεχών, ο οποίος ηταν ανάλογος με αυτόν της Νέας Δημοκρατίας, η οποία όμως ήταν κυβέρνηση ενώ το κόμμα Θεοδωράκη μόλις είχε ιδρυθεί.
Ο επαγγελματίας δημοσιογράφος του Protagon, υποστήριξε επίσης ότι η ιστοσελίδα δεν ανήκει στον Θεοδωράκη. Ας αποκαλύψει λοιπόν ποιός τον πλήρωνε και με ποιά ιδιότητα.
Να ανοίξουν οι λογαριασμοί του ιδίου, των εκπροσώπων του και του κόμματος ώστε να ελεγχθεί η ροή χρήματος. Κανείς άλλωστε δεν λέει ένα τόσο χονδροειδές ψέμμα χωρίς σκοτεινό κίνητρο.
Εάν η δικαιοσυνη ατονήσει, υπάρχουν οι καινούριοι θεσμοί που οφείλουν να κάνουν αισθητή την ύπαρξη τους.

1 Σχόλια:

Πανουργιάς είπε...

Ποια είναι η είδησή σας; Βεβαίως και να ελεγχθεί η σημερινή σχέση του Θεοδωράκη με το Protagon. Να αφήσετε την προπαγάνδα . Το πρόβλημα της χώρας είναι ότι ένα μεγάλο μέρος της πολιτικής εξουσίας δεν δηλώνει τα περιουσιακά στοιχεία του ή τα έχει σε offshore εταιρείες, παίρνει ποσοστά από διεκδικήσεις παράλογες και αντισυνταγματικές που οι αποφάσεις των δικαστηρίων μυρίζουν από μακριά ότι είναι ύποπτες.., τα κονομάει από μίζες, φτιάχνει τεχνικές πλειοψηφίες με τα ρουσφέτια, οπότε η πολιτική της νομιμοποίηση είναι έωλη. Αυτά είναι συνέχεια των Κωλέττηδων, Δηγιάννηδων και άλλων λαϊκιστών και πολιτικών απατεώνων που δυστυχώς εντάθηκαν μετά τον θάνατο του Καποδίστρια και έφτασαν ως τις μέρες μας!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις