ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Τα «έξυπνα» σκουπίδια των τηλεπωλήσεων

Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με διαφημιστικά μηνύματα από συγκεκριμένη εταιρία τηλεπωλήσεων που διαθέτει «έξυπνες» συσκευές. Αγόρασα λοιπόν με 10 ευρώ έναν «έξυπνο» καθαριστή για τα αυτιά και παρά τις αμφιβολίες μου για την αποτελεσματικότητά του, μόνον όταν τον δοκίμασα πείσθηκα ότι υπάρχουν «έξυπνα» σκουπίδια και ηλίθιοι πολίτες. Η συσκευή αυτή όχι μόνον δεν ανταποκρινόταν ούτε στο ελάχιστο των διαφημιζομένων από την τηλεόραση δυνατοτήτων της αλλά ούτε καν
 λειτουργούσε. Τηλεφώνησα στην «έξυπνη» εταιρία, τους ανέφερα το πρόβλημα και με διαβεβαίωσαν ότι θα το τεχνικό τμήμα τους θα επικοινωνούσε μαζί μου για την επίλυση του προβλήματος.  Τρείς φορές επανελήφθη το σκηνικό αυτό και ακόμη περιμένω. Δεν με ενοχλεί το ότι μου «έκλεψαν» 10 ευρώ αλλά η αδιαφορία των υπευθύνων που, πληρώνοντας χρόνο διαφήμισης στα κανάλια, έχουν εξασφαλίσει την καταγγελτική τηλεοπτική ασυλία και θησαυρίζουν σε βάρος των ανυποψίαστων πολιτών. Θα μου πείτε, και θα έχετε δίκιο, ότι με 10 ευρώ τι περιμένεις να αγοράσεις, όμως οι ατιμώρητοι απατεώνες των «έξυπνων» σκουπιδιών αποθρασύνονται και ανοίγουν καταστήματα σε όλη την Ελλάδα με τα εκατοντάδες χιλιάδες δεκάευρα  των ηλιθίων και παραπλανημένων πολιτών.
Υστερόγραφο: Μαθαίνω ότι η υπηρεσία προστασίας του καταναλωτή έχει δρομολογήσει ύστερα από πολλές σχετικές καταγγελίες την επιβολή προστίμων στην συγκεκριμένη εταιρία. Ελπίζω ότι ο αρμόδιος υπουργός θα πράξει το καθήκον του.

Ένα έξυπνο κορόϊδο

(Η ιστοσελίδα έχει τα στοιχεία του καταγγέλλοντος, σε περίπτωση που κάποιος εισαγγελέας ή αρμόδιος κρατικός λειτουργός θελήσουν να θέσουν φραγμό στην ασυδοσία των «έξυπνων» τηλεπωλήσεων και των «διαμαντιών» που μας κοροϊδεύουν.)

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις