ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

Τσίπρας: “Ρίξτε με και θα…”

«Είμαι 40 ετών. Ρίξτε με εάν θέλετε. Θα με βρείτε και θα με βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στον Γερούν Ντάισελμπλουμ σύμφωνα με τη RealNews, όταν υπήρξε αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής πλευράς στο Eurogroup.
Σύμφωνα με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο επικεφαλής του Eurogroup από ένα σημείο των διαπραγματεύσεων και έπειτα δεν μιλούσε καθόλου με τον Έλληνα
υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά είχε αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κ. Τσίπρα.
Ο Ολλανδός εμφανιζόταν.σύμφωνα με το tribune.gr, πλήρως αδιάλλακτος, ισχυριζόμενος ότι δεν θα διστάσει να οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές, και ο Αλέξης Τσίπρας του διεμήνυσε: «Τότε δεν θα έχετε απέναντί σας έναν πρωθυπουργό του 36%, αλλά του 50%. Διότι τόσο θα πάρω».
«Αν με ρίξετε, θα είμαι ο πρώτος πρωθυπουργός που έπεσε γιατί υπερασπίστηκε τα δίκαια της χώρας του και του λαού του» είχε συμπληρώσει χαρακτηριστικά.
Συνεργάτες και κοντινοί συνομιλητές του κ. Τσίπρα έχουν εκφράσει την άποψη ότι μέρος των εταίρων, μεταξύ των οποίων και ο κ. Σόιμπλε αντί να έχουν ως κύριο στόχο την αντιμετώπιση του ελληνικού ζητήματος, επιχειρούν την πτώση της κυβέρνησης, ώστε να αποσταλούν μηνύματα και προς άλλες χώρες του ευρωπαϊκού νότου.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις