ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Πάει ο παλιός ο Γιώργος

Τώρα θα τα δώσει όλα. Τα «καντήλια» που έχει φάει λόγω Μνημονίου τον πείσμωσαν και θέλει να αποδείξει ότι υπάρχουν και χειρότερα!
Η αδιαμφισβήτητη εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στις καταστρεπτικές δυνάμεις του ΓΑΠ μπορεί να κλονιστεί μόνο αν σημειωθεί ότι ο δυσπερίγραπτος γιος του Ανδρέα διατελεί μεν επί σειρά ετών πρόεδρος

της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αλλά κάτι έχει απομείνει από σοσιαλφανή κόμματα στην υφήλιο. Επίσης, παρόλο που γεννήθηκε στις ΗΠΑ και το αμερικάνικο το αισθάνεται, το πιστεύει και το μιλά καλύτερα από τον Γκιωνάκη στις ελληνικές ταινίες, τούτη η χώρα δεν έχει καταντήσει ρετάλι - αν και θα ήταν αναπόφευκτο κάτι τέτοιο, σε περίπτωση που ο Τζέφρι αποκτούσε αξίωμα στην υπερδύναμη.
Της πατρίδος μας έδωσε και κατάλαβε ο αεικίνητος ποδηλάτης. Την Ελλάδα έστειλε στα Τάρταρα ο χαμογελαστός μυστακοφόρος όλεθρος που διαδέχτηκε τον Γκόλουμ - Σημίτη. Ισως με εμάς να έχει προηγούμενα και να θέλει να ξεχρεώσει. Το Μνημόνιο του φάνηκε λίγο. Το διάγγελμα στο Καστελόριζο το είπε σε μια ανάσα. Οι περικοπές που εξήγγειλε και οι μειώσεις εισοδημάτων που κατόρθωσε δεν του άρκεσαν. Θέλει πάση θυσία να επιστρέψει για να ολοκληρώσει το έργο του. Δηλαδή, να μην έχει μείνει ρουθούνι από Ελληνα σ' αυτόν τον τόπο.
Λαίλαψ
Ο παλιός ο Γιώργος δεν υπάρχει πια. Ο νέος τα έχει πάρει κανονικά στο κρανίο, διότι φέρει βαρέως το να βλέπει τον μπούα Βενιζέλο να κάθεται στον οικογενειακό θρόνο. Οσο να 'ναι, η πράσινη λαίλαψ στην ούγια γράφει «Παπανδρέου». Οταν ο Ανδρέας είχε μπει με την μπουλντόζα στο εθνικό υαλοπωλείο, ο Βαγγέλης δεν ήξερε να γράφει καν Προ-Πο, ήταν μικρούλης (στην ηλικία). Ως φυσικός κληρονόμος των Παπανδρέου, ο Γιώργος αισθάνεται κατάφωρη την αδικία να γέρνει βαριά κι ασήκωτη στους καλογυμνασμένους ώμους του.

Τώρα, που τον ξέπλυνε η απερχόμενη κυβέρνηση και δεν πέρασε καμιά εξεταστική για το Μνημόνιο και τις κολεγιές που είχε με τον Ντομινίκ Στρος Καν, ο Παπανδρέου αισθάνεται σίγουρος και ανακουφισμένος. Διά τούτο, επιδιώκει να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή ως κομματάρχης και, άμα λάχει, να συγκυβερνήσει μαζί με άλλους ομοίους του. Πλάκα δεν θα έχει; Φυσικά και δεν θα έχει... Ωστόσο, μπορεί να υλοποιηθεί. Στην Ελλάδα, ικανό πλήθος ψηφοφόρων διαθέτει μνήμη χρυσόψαρου, παχυδερμισμό ιπποπόταμου, συμπεριφορά κατσαρίδας και μυαλό αμοιβάδας. Ο,τι πρέπει για να ψηφίσεις Τζέφρι.

http://adiavroxoi.blogspot.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις