ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Καλή επιτυχία κ. Τσίπρα

Όλο σχεδόν το διαδίκτυο έσπρωξε σε πτώση της μνημονιακής συγκυβέρνησης που την στήριζαν θεοί και δαίμονες, μαζί με τα καθεστωτικά τους ΜΜΕ και πίεσε ασφυκτικά να μην εκλεγεί ΠτΔ. Δεν νομίζουμε να είναι κάποιος αφελής που να πιστέψει ότι το διαδίκτυο θα χαριστεί τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ μέσα δεν υπάρχουν κόμματα και συστήματα. Εδώ υπάρχουν μόνο ελεύθεροι
άνθρωποι με προσωπικές απόψεις. Αυτό ακριβώς που φοβούνται όλα τα καθεστώτα.
Τώρα που όπως όλα δείχνουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά θα ικανοποιήσουν το συλλογικό λαϊκό απωθημένο και θα καταλάβουν επιτέλους την εξουσία στην Ελλάδα, ήδη άρχισαν οι Συριαζαίοι του διαδικτύου να ενοχλούνται από άρθρα που στρέφονται προς τον ΣΥΡΙΖΑ και θέτουν επιτακτικά ερωτήματα, μη δίνοντας λευκή επιταγή. 
Οι ίδιοι εκείνοι σχολιαστές που μέχρι την πτώση της μνημονιακής συγκυβέρνησης των Σαμαρά – Βενιζέλου  ικανοποιούνταν και γελούσαν με τα εναντίον της άρθρα κάνοντας συνεχώς likes και επαινετικά σχόλια, τώρα που τα πυρά στρέφονται προς τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν ενοχλημένοι, λες και το διαδίκτυο είναι χωράφι του ΣΥΡΙΖΑ και οι ελεύθεροι αρθρογράφοι κολίγοι του.
Λέμε λοιπόν προς όλους αυτούς που ονειρεύονται στο έτος 2015 να στήσουν ένα καθεστώς νέο-ΠΑΣΟΚ, όπως έγινε το 1981, ότι είναι μακριά νυχτωμένοι. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ διαψεύσει στο παραμικρό τις ελπίδες που έχει καλλιεργήσει, το διαδίκτυο θα εξαφανίσει τόσο τον ίδιο όσο και την Αριστερά στο σύνολό της, όπως έκανε και με τον σοσιαλισμό που εκπροσωπούσε το κραταιό ΠΑΣΟΚ.
Καλή επιτυχία κ. Τσίπρα.
Πέτρος Χασάπης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις