ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

Αν σε πουν μια φορά γάιδαρο...

Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα... Από το υπουργείο Οικονομικών κατηγορούν την τρόικα για τη διαρροή του επίμαχου mail που έστειλε ο Χαρδούβελης
Τα πράγματα είναι απλά: Η τρόικα έχει βάλει Σαμαρά και Βενιζέλο στα σχοινιά και χτυπάει αλύπητα, πυξ λάξ...
Η κυβέρνηση προσπαθεί, επί ματαίω, να περισώσει ότι μπορεί από την πολιτική της αξιοπρέπεια.
Το τελευταίο ανέκδοτο που έρχεται από το
υπουργείο Οικονομικών και από το Μαξίμου είναι ότι τα νέα μέτρα που περιγράφονται στο email, είναι προληπτικά!
Δηλαδή δεν θα ενταχθούν στον προϋπολογισμό. Είναι δήθεν υποσχετική για να ξεπεραστεί η κρίση με την τρόικα.
Παράλληλα εκφράζουν τη δυσφορία τους για τη διαρροή του mail, την οποία χρεώνουν στην τρόικα και λένε μάλιστα πως κάτι τέτοιο είναι unfair. 
Όλα βέβαια τα παραπάνω εμπίπτουν στην λογική «ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι». 
Τί σημαίνει αυτό; 
Σημαίνει ότι άπαντες γνωρίζουν ότι οι δανειστές με κάθε τρόπο προσπαθούν να «τελειώσουν» τη σημερινή κυβέρνηση και οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος νομίζουν ότι... απλά ψιχαλίζει.
Αγαπητοί σύμβουλοι του Σαμαρά όταν ένας - κατ' όνομα - μηχανισμός προστασίας όπως η τρόικα, σε «δίνει» στεγνά σημαίνει πολύ απλά ότι δεν σε υπολογίζει και ψάχνει να βρει τρόπους να σε «κρεμάσει».
Στο χωριό μου λένε: «Αν σε πουν μια φορά γάιδαρο, μη δώσεις σημασία... αν σε πουν δεύτερη, μην το πολυσκέφτεσαι... αν σε πουν τρίτη, ψάξε για σαμάρι...». 
http://www.newsbomb.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις