ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014

Ευρωλάγνοι και ευρωπόρνες

Το συστημικό τόξο, καθημερινά, με τα εκφοβιστικά και ψεύτικα λόγια των ευρωλάγνων, μας κατάντησε ευρωπόρνες πειθαναγκάζοντάς μας να συμφωνήσουμε πως  ό,τι και να συμβεί, όποιο και να είναι το τίμημα, η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ.
Ας μείνουμε λοιπόν, αν έτσι το θέλουν οι έλληνες πολίτες που θα αποφασίσουν στις επερχόμενες εκλογές.  Όμως, πριν από την ώρα της κάλπης, ας σκεφθούν όλοι πιο ώριμα ότι εκτός από την φτώχεια, την δυστυχία, την ανεργία, τις ταπεινώσεις και την οικονομική δικτατορία  που βιώνουμε «δημοκρατικά»
εδώ και πέντε χρόνια για να αισθανόμαστε ασφαλείς και ευρωπαίοι, υπάρχουν και άλλοι λαοί, γάλλοι, πορτογάλοι, ιταλοί,  ισπανοί, που καθημερινά κατρακυλάνε και αυτοί στην φτώχεια, στην δυστυχία, στην ανεργία προς χάριν του ευρώ. Συνεπώς η Ελλάς δεν είναι το μοναδικό θύμα του ευρώ. Το ενιαίο νόμισμα που μας επέβαλλε ο γερμανικός άξονας πλήττει τους περισσότερους λαούς της Ευρώπης προς όφελος του γερμανικού Lebensraum.
Χριστουγεννιάτικο παράδειγμα η Γαλλία. Σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα LE FIGARO, αναφέρει ότι περισσότεροι από τους μισούς γάλλους (62%) πουλάνε τα χριστουγεννιάτικα δώρα που παίρνουν από συγγενείς ή φίλους  για να βάλουν στην τσέπη τους μερικά μόνον ευρώ, ενώ άλλοι  καταφεύγουν στην ενοικίαση (!!!!) χριστουγεννιάτικων δώρων για να ζήσουν έστω και για λίγες ημέρες την χαρά του δώρου (http://www.lefigaro.fr/conso/2014/12/25/05007-20141225ARTFIG00049--noel-la-revente-de-cadeaux-fait-toujours-carton-plein.php).
Ευρώ(πη) το μεγαλείο σου…
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις