ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ, χαράσσει την υπερασπιστική γραμμή του κ. Αποστολόπουλου

Μαθαίνουμε σήμερα από τα ΜΜΕ, ότι ο μεσάζων Αποστολόπουλος, είπε στον εισαγγελέα: «Εγώ το έκανα -Για να αποδείξω ότι ο Χαϊκάλης είναι ανέντιμος και ανήθικος».
Μόλις μια ημέρα πριν ο μεσάζων προβεί στην συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη ενώπιον του εισαγγελέως, γράφαμε για καλαμπούρι ότι: "Υπάρχει όμως πάντοτε ανοικτό και το ενδεχόμενο, ο Πάνος Καμμένος να έβαλε τον
μεσάζοντα Αποστολόπουλο (μιας και όπως μας λένε είναι "κολλητοί"), να προσεγγίσει τον Χαϊκάλη, να του προτείνει εκατομμύρια ευρώ έναντι της ψήφου του για να τον δοκιμάσει, να τον τσεκάρει αν είναι "καθαρός".
 Εμείς λοιπόν κάναμε πλάκα αλλά η ιδέα καλάρεσε στον μεσάζοντα Αποστολόπουλο, και την χρησιμοποίησε ως δικαιολογία και υπερασπιστική γραμμή ενώπιον της Δικαιοσύνης. 
Κοντολογίς, δικαιολογίες της πλάκας... 
Ζ.Ρ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις