ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

O τιτανοτεράστιος και η μαϊμού

«Δύσκολη η διαπραγμάτευση με την τρόικα», δήλωσε Χρήστος Πρωτόπαππας, ο τιτανοτεράστιος διαπραγματευτής της Ελλάδος με την τρόϊκα που πήγε στο Παρίσι, για να τους τρίψει το success story στην μούρη, να τον φοβηθούν, να τα πάρει όλα και να γυρίσει θριαμβευτής πίσω στην πατρίδα. 
Αχ βρε Χρήστο μας, μπέρδεψες το εργατοπατεριλίκι με τις διαπραγματεύσεις και την Εθνική Τράπεζα με την Ελλάδα.

Ο νεότευκτος σωτήρας της Ελλάδος, πρώην δημοσιογράφος, νυν καπετάνιος του γλυκού νερού ποταμών και παραποτάμων, ευκαιριακώς δε και εστιάτωρ, ότι «η Ελλάδα είναι ο πιο ασθενικός κρίκος της Ευρώπης». 
Αχ κύριε Σταύρε μας, ζηλέψατε την δόξα του ιού της Μαργαρίτας και του υπουργού του Παπακωνσταντίνου, που κουβάλαγε και αυτός
ένα σακίδιο στην πλάτη,  και που διεμήνυαν προς πάσαν κατεύθυνσιν ότι η Ελλάς είναι ο Τιτανικός. Έτσι, τώρα και εσείς Σταύρε μας μαϊμουδίζετε στην καταστροφολογία και στην ταπείνωση της χώρας. Βεβαίως εσείς καλά κάνετε αφού πρέπει ντε και καλά να μας σώσετε, αλλά και οι έλληνες πολίτες φαίνεται πως το τραβάει η ψυχή τους  το νταβατζηλίκι.
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις