ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

Την νύχτα που «έπεσε» το τείχος

Γνωρίζουμε από την ιστορία ότι  η πολιτική του Γκορμπατσόφ, την νύχτα της 9ης  Νοεμβρίου 1989 απέτρεψε μια σφαγή, καθώς το καθεστώς της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας κατέρρεε και εκείνος εμπόδισε τον τότε  ηγέτη της, Έγκον Κρέντς, να κάνει χρήση βίας προκειμένου να αποτραπεί η κατεδάφιση του τείχους του Βερολίνου.
Αχ, αυτές οι ευαισθησίες σου σύντροφε

Μιχαήλ Σεργκέγιεβιτς!
Διότι, καλή η περεστρόικα, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερη η τήρηση των (σοβιετικών) παραδόσεων: και πού ξέρεις, μπορεί πάνω στην κατάρρευση να υπήρχαν και κάποιες "παράλληλες απώλειες"...  και πού ξέρεις μεταξύ αυτών μπορεί να ήταν και η συνεορτάζουσα με την εξοχότητά σου φράου Άνγκελα... Έτσι, μέσω της σοβιετικής καταπίεσης θα γλίτωνε η σημερινή Ευρώπη!
οπ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις