ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

Πρόβλεψη για σεισμό στην Αμφίπολη;

Ποτάμι ρέουν καθημερινώς στα κανάλια οι ειδήσεις, οι «πληροφορίες»,  οι εκτιμήσεις, τα σχόλια για τον τύμβο στην Αμφίπολη. Μόνο  για σεισμό δεν έκαναν λόγο οι απανταχού ειδήμονες και μή. Κούφια να είναι η ώρα, αλλά με τέτοια γλωσσοφαγιά όλα να τα περιμένεις. 
Φαίνεται λοιπόν πως η ομάδα ΒΑΝ πρόβλεψε καταστροφικό σεισμό στην Αμφίπολη και ενημέρωσε σχετικώς τις αρμόδιες αρχές. 
Δεν το πιστεύετε;;; Στην φωτογραφία, βλέπετε την σχετική απόφαση του υπουργού κ. Ντινόπουλου, με την οποία χρηματοδοτείται ο δήμος Αμφίπολης, με ποσό 50.000 ευρώ για
την «πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες».
Υπάρχει όμως και μια άλλη εκδοχή για την χρηματοδότηση του δήμου Αμφίπολης, που εδράζεται σε με καθαρά τροϊκανές και μνημονιακές βάσεις. Ίσως οι «φίλοι και εταίροι» μας στην γερμανική (πρώην ευρωπαϊκή) ένωση να μην έχουν αφήσει ούτε δεκάρα στα ταμεία, εκτός από τα χρήματα εκείνα που χρειαζόμαστε για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, οπότε ο κ. Ντινόπουλος την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενος, ενίσχυσε δια της πλαγίας οδού, και καλώς έπραξε, τον δήμο Αμφίπολης.
Αυτά προς το παρόν, και συνεχίζουμε ακάθεκτοι προς τα πεπρωμένα της φυλής, με οδηγούς την τρόϊκα και τους λοιπούς «φίλους» μας ανά την Γερμανώπη (πρώην Ευρώπη).
οπ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις