ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Άλλο γερμανική και άλλο ελληνική μαϊμού

Από την  “Καθημερινή”, μαθαίνουμε ότι ο κ. Χατζημαρκάκης χρίστηκε πρέσβης εκ προσωπικοτήτων, ύστερα από σχετική πρόταση του ΕΓΩ ο Βενιζέλος. Αγνοεί άραγε ο κ. Βενιζέλος ότι ο κ. Χατζημαρκάκης πήρε το διδακτορικό του το έτος 2010 και ότι το 2011 του το αφαίρεσαν
λόγω λογοκλοπής; Παράλληλα ο κ. Βενιζέλος, πρόεδρος των ανυπάρκτων κομματιδίων ΠΑΣΟΚ, Ελιά, Δη.Παρ., αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, προσυπογράφει τις απολύσεις των υπαλλήλων που χρησιμοποίησαν για την πρόσληψή ή την ανέλιξή τους πλαστά πτυχία και πιστοποιητικά.
Αξίζει λοιπόν ένα μεγάλο μπράβο στον Βαγγέλη, τον σωτήρα της Ελλάδος που μας έσωσε από την χρεωκοπία (κουρεύοντας τις αποταμιεύσεις των ελλήνων μικροομολογιούχων), που μεταρρυθμίζει την χώρα μας για να φύγει η τρόϊκα, που τιμά και επιβραβεύει τον κάτοχο ενός μαϊμουδεμένου, πλην γερμανικού μεταπτυχιακού ενώ τιμωρεί και απολύει τους κατόχους μαϊμού, πλην ελληνικών πτυχίων.
Αλλά είπαμε, εδώ δεν είναι Ελλάδα, είναι γερμανική αποικία και συνεπώς τα ψεύτικα γερμανικά έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία και βαρύτητα από τα ψεύτικα ελληνικά πτυχία.
ΕΓΩ ο Βενιζέλος, αυτός είναι. Δοξάστε τον λοιπόν και ξαναψηφίστε τον για ακόμα περισσότερη σωτηρία, μεταρρυθμίσεις, αξιοκρατία και σταθερότητα.
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις