ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Διάψευση της κ. Μ. Γιαννάκου

Η Κυρία Μαριέττα Γιαννάκου διαψεύδει, με επιστολή της προς τον Διευθυντή Σύνταξης της εφημερίδας «Εθνος της Κυριακής», δημοσίευμα ότι δήθεν χρησιμοποιεί αυτοκίνητο του Κοινοβουλίου, ενώ η θητεία της ως ευρωβουλευτού έχει λήξει από τον Ιούλιο του 2014.
Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:
«Κύριον
Μπάμπη Παπαδάκη
Δ/ντή Σύνταξης
Εφ. Εθνος της Κυριακής
Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά,

Στο Εθνος της Κυριακής με ημερομηνία 9-11-14 και με τίτλο  '' Στόλος με ΙΧ φαντάσματα της Βουλής"  ο συντάκτης σας κύριος Κώστας Νικολαίδης αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο πρόσωπο μου τελείως ανακριβώς.
Λαμβάνοντας υπόψιν ότι η θητεία μου ως ευρωβουλευτού έληξε την 1-7-2014, παρέδωσα το αυτοκίνητο που μου είχε διατεθεί με σύμβαση leasing από τη Βουλή των Ελλήνων στις αρμόδιες υπηρεσίες της εντός του Ιουλίου του 2014. Οποιαδήποτε απόφαση της Βουλής για μίσθωση χρήσης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου προφανώς δεν έχει καμία σχέση με μένα.
Παρακαλώ πολύ να δημοσιεύσετε τη διάψευση μου σε σημείο ευκρινές αντίστοιχο του προαναφερθέντος δημοσιεύματος σας.

Με εκτίμηση,
Μαριέττα Γιαννάκου »

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις