ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Και ο Πρετεντέρης θέλει τον Σαμαρά του…

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι τα κόμματα, η κυβέρνηση, τα υπουργεία, οι υπουργοί, ο πρωθυπουργός, έχουν τα δικά τους δημοσιογραφικά φερέφωνα (porte-parole). Για τον λόγο αυτό, στο πολιτικό προσκήνιο αλλά και παρασκήνιο, ευδοκιμούν λογιών λογιών δημοσιογράφοι ορισμένοι εκ των οποίων χρίζονται ως εκπρόσωποι τύπου.
Έλα όμως που χθες, πληροφορηθήκαμε ότι
και οι δημοσιογράφοι έχουν τους δικούς τους εκπροσώπους στην κυβέρνηση.
Πρόκειται για μια παραδοξολογική πρωτοτυπία η οποία επισημοποιήθηκε κατά την συζήτηση της ψήφου εμπιστοσύνης προς την συγκυβέρνηση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Ο  κ. Σαμαράς, ανέλαβε από του βήματος της Βουλής χρέη αυτόκλητου (;;;) υπερασπιστή του ΜEGAλου Πρετεντέρη, λειτουργώντας ως πολιτικός εκπρόσωπός του. 
Έτσι λοιπόν ολοκληρώνεται και επισήμως ο κύκλος της διαπλοκής και της φαυλότητας με τις αμφίδρομες και αμοιβαίες υπηρεσίες που παρέχουν τόσο οι δημοσιογράφοι ως εκπρόσωποι των πολιτικών όσο και οι πολιτικοί ως εκπρόσωποι των δημοσιογράφων.
Δ.Μ. 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις