ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Ο όρκος του πατέρα

Έγραψε ο κ. Δημήτρης  Μεζάλας, πατέρας του ενός εκ των τριών ελλήνων στρατιωτικών που σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια ασκήσεων στο πεδίο βολής, στις Γλαφυρές Μαγνησίας:
«Ορκίζομαι μοναχοπαίδι μου πως θα πληρώσουν οι δολοφόνοι. Θα πληρώσουν για τις περικοπές στην υγεία που στέρησαν την ζωή στην Αύρα μας και για τις περικοπές στις ένοπλες δυνάμεις που σου στέρησαν το δικαίωμα να χαρείς το παιδάκι σου και την γυναίκα σου που λάτρευες.
Ηθελες να είμαι υπερήφανος για σένα και

είμαι παλικάρι μου…
Θα ανταμώσουμε ξανά όταν θα έχουν πληρώσει οι δολοφόνοι για τον χαμό σας.
Στ΄ ορκίζομαι.»
Με σε εβδομήντα λέξεις ο χαροκαμμένος πατέρας εκφράζει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο, πόνο, ντροπή αλλά και την γενικευμένη πλέον απαίτηση όλων των Ελλήνων για τιμωρία των ενόχων για το κατάντημα της πατρίδας μας.
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις